PROSZĘ WAS WSZYSTKICH – POMÓŻCIE MI !

Mam Windows XP Professional z Service Pack 2. Wszystko dotychczas śmigało dobrze, ale ostatnio zauwaźyłem, źe coś jest nie tak i nie potrafię z tymi problemami sobie poradzić. W oknie logowania do systemu niedawno zniknęła mi opcja "wyłącz komputer". Są jedynie okna uźytkowników i gdybym chciał wyłączyć komputer – nie mogę tego zrobić, bo zniknęło. Dalej, jak zauwaźyłem, gdy chcę posłuchać muzyki w media playerze – w folderach, gdzie zanjdują się pliki z muzyką, po lewej stronie ekranu /folderu/ jest taka opcja "odtwórz wszystko". Co najdziwniejsze w tym wszystkim to, źe "odtwórz wszystko", czy "odtwórz zaznaczone" wogóle nie działa – nie reaguje. Próbowałem inne programy do odtawarzania muzyki i wciąź to samo. Wcześniej wszystko działało ok., ale od kilku dni (dzieci się bawili) i być moźe coś mi pozmieniali. Proszę pomóźcie mi w rozwiązaniu i przywróceniu istnienia i działania opcji. Chciałem skorzystać z opcji przywracania systemu, ale okazało się, źe najprawdopodobniej dzieci wyłączyły mi opcję monitorowania systemu i tu klapa. Proszę, bardzo proszę o pomoc !!! :( :( :(

Odpowiedzi: 1

Juź udało mi się naprawić jeden problem dotyczący ekranu logowania i w nim braku "wyłącz komputer".

:?

Nie wiem jednak, jak naprawić problem z zadaniami muzyki i odtwarzaniem plików. Media Player, źaden inny program nie odpowiada, gdy chcę posłuchać muzyki i gdy chcę skorzystać z opcji "odtwórz wszystko", czy "odtwórz zaznaczenie" – widoczne w folderze "moja muzyka" i po lewej stronie ekranu tam widoczne są zadania muzyki.

POMÓŻCIE MI !
Andreas73
Dodano
02.04.2005 13:50:55
Andreas73
Dodano:
02.04.2005 11:26:57
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1