Prosze opomoc problem z właczaniem kompa
Czy mogę usunąć wszystko z folderu TEMP??? Ostatnio na XP długo mi sięładuje systgem!!! Ten pasek przechodzi i przechodzi!!! Ze 3 minuty to trwa??? Co jest tego przyczyną ??? Proszę o ppomoc
Odpowiedzi: 13
rafi89:
gdzie to jest zrób screen.cybull:
mi sie wydaje ze to to z takimi literkami FAQ które sa w jednym z przyklejonych tematów w tym dziale ale mogę sie mylic.
FAQ
masz i ustaw jako tapete pulpitu ;–)
rafi89:
mi sie wydaje ze to to z takimi literkami FAQ które sa w jednym z przyklejonych tematów w tym dziale ale mogę sie mylic.
Masz 3 tematy do wyboru.
Jeden jest mój wiec odpada.
Łaskawie weź otwórz oba i poszukaj.
Przyklejone tematy w tym dziale.
które faq gdzie to jestgusioo:
To moźe w koncu przeczytasz to FAQ
To moźe w koncu przeczytasz to FAQ
To w czym jest u mnie problem. wcześniej teź tak było. a teraz tak jestmettal:
U mnie pasek botowania przechodzi niecale 2,5 raza, bez zadnych zbednych programow, bez optymalizacji BotVistem :wink:
U mnie pasek botowania przechodzi niecale 2,5 raza, bez zadnych zbednych programow, bez optymalizacji BotVistem :wink:
mozesz a najlepiej znajdz w necie programik SmartXP2005 (nie wymaga instalacji), ktory posiada funkcje szybkiego urucgamiania kompa, gdzie pasek przechodzi ok. 2,5 raza!
1. Moźesz
2. W kwestii powolnego uruchamiania – przyklejony FAQ – zaglądałeś ??
2. W kwestii powolnego uruchamiania – przyklejony FAQ – zaglądałeś ??
[FAQ] w tym dziale.
Strona 1 / 1