Prosze o zweryfikowanie poprawnosci boot.ini
[boot loader]
redirect=usebiossettings
redirectbaudrate=
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS="Witaj Rudiczku" /sos /kernel=kernel1.exe
niesmiało zapytam czy tak przedytowany boot.ini nie bedzie mi robic dziwnych jazd oczywiscie zanim go wkleje (a kusi mnie kusi) prosze o zweryfikowanie bo niechce stawiac systemu na nowo psiakrew :)
redirect=usebiossettings
redirectbaudrate=
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS="Witaj Rudiczku" /sos /kernel=kernel1.exe
niesmiało zapytam czy tak przedytowany boot.ini nie bedzie mi robic dziwnych jazd oczywiscie zanim go wkleje (a kusi mnie kusi) prosze o zweryfikowanie bo niechce stawiac systemu na nowo psiakrew :)
Odpowiedzi: 5
jest ok za@#scie wygląda teraz bootowanie mimo dziwnego parameru dzięki panowie i nieomieszkam sie poinformowac o moich experymentach z boot.ini
Rudiczek masz StyleXP i zmieniasz wyglad bootscreena ??
Jesli tak to zostaw ten parametr
Jesli tak to zostaw ten parametr
Moźesz. Ale martwi mnie przełącznik /kernel=kernel1.exe
dzięki:) na podstawie tego tematu edytowałem boot ini ale tępy jestem i potrzebuje tylko odpowiedzi czy moge to wkleic czy nie to wszystko czego w sumie potrzebuje bo nie do konca pokumałem ale to nie z winy załozyciela tematu (gusio) który wyłuszczył wszystko krystalicznie tylko dlatego ze ja jestem cięzko kapujący :(
http://centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=29033
I moźesz zrobić kopię oryginalnego pliku.
I moźesz zrobić kopię oryginalnego pliku.
Strona 1 / 1