Proszę o Szybką POMOC !
Mam taki problem a mianowicie po usunięciu Spyware wyskakuje mi taki błąd po zalogowaniu sie na konto uźytkownika.Zamieszczam pod spodem screena Proszę o szybką pomoc !!!
Odpowiedzi: 16
Gdzie znalazles ?soldatfan:
Dobra thx wam za pomoc błędu juź niema :]
P.S. Powiedz starszej ze kobiet nie bije, tak wiec mordobicia nie bedzie :mrgreen: .
Dobra thx wam za pomoc błędu juź niema :]
Moźna juź zamknąc tego Topica.
Moźna juź zamknąc tego Topica.
Dobra powiem jej zeby pogadała z tobą ale nie wiem czy to sie awanturą i mordobiciem nieskończy źe kompa popsuliśmy :D
soldatfan:
ta tylko jest 1 mały problem jak wpisuje to w rejestrze źeby mi wyszukało to nic mi sie za ch**a nie wyswietla po jakimś czasie pisze ze poszukiwanie zakonczone :(
Jeden problem to nie problem :)
HijackThis przeskanuj i popatrz w wyniki. Jak znajdziesz to zaptasz i daj fix.
Jaki ciag wpisujesz przy wyszukiwaniu ? Wpisz "spsehj". Zobacz ponadto w msconfig w zakladce autostart.
Powiedz starszej ze sam z nia pogadam jesli Cie nie bedzie sluchala :P .
Powiedz starszej ze sam z nia pogadam jesli Cie nie bedzie sluchala :P .
ta tylko jest 1 mały problem jak wpisuje to w rejestrze źeby mi wyszukało to nic mi sie za ch**a nie wyswietla po jakimś czasie pisze ze poszukiwanie zakonczone :(
ta tylko powiedz to mojej starszej jak ona widzi taki błąd to panikuje i zaczyna na mnie pi*de drzec :D
Otwierasz rejestr, naciskasz F3, wpisujesz nazwe tego pliku i naciskasz Enter. Kazdy znaleziony wpis usuwasz.
Chlopie to nie jest nic co byloby Ci potrzebne. To syf.
Chlopie to nie jest nic co byloby Ci potrzebne. To syf.
W dziale Bezpieczenstwo w przyklejonym FAQ znajdziesz fixa do usuwania se.dll
W dziale Bezpieczenstwo w przyklejonym FAQ znajdziesz fixa do usuwania se.dll
Sry za ten obrazek widocznie nie wyszedł cos xD
Pisze w nim cos takiego:
"Wystąpił błąd podczas ładowania C:\DOCUME~1\nazwa uzytkownika\USTAWI~1\Temp\se.dll
Nie moźna odnaleźć określonego modułu."
Prosze o pomoc co mam zrobic ???
Pisze w nim cos takiego:
"Wystąpił błąd podczas ładowania C:\DOCUME~1\nazwa uzytkownika\USTAWI~1\Temp\se.dll
Pisze w nim cos takiego:
Pisze w nim cos takiego:
Pisze w nim cos takiego:
Pisze w nim cos takiego:
soldatfan – nie mogłes kontynuować w poprzednio załozonym watku ??
Obrazek wrzuc wiekszy, wyslij na www.imageshack.us albo napisz słownie co na nim jest.
Obrazek wrzuc wiekszy, wyslij na www.imageshack.us albo napisz słownie co na nim jest.
Nie widzę obrazka ale wróźka coś mi mówi, źe trzeba zbędne wpisy z rejestru/autostartu/system.ini pousuwać.
Opisz jakoś co na tym obrazku jest :?
Opisz jakoś co na tym obrazku jest :?
Strona 1 / 1