prosze o szybka pomoc

witam
mam straszny problem
mianowicie wlaczam komputer wszystko idzie ok az do momentu logowania sie wpisuje haslo i komputer sie restartuje :/ sprawdzalem juz tasme(ok) zasilacz(ok) robilem nawet clear cmosa ale to tez nic nie dalo.
w trybie awaryjnym jest to samo probuje wejsc na admina i zoonka mam bo jest iodentycznie jak pisalem wyzej :/

Odpowiedzi: 8

jabajba:
witam
mam straszny problem
mianowicie wlaczam komputer wszystko idzie ok az do momentu logowania sie wpisuje haslo i komputer sie restartuje :/ sprawdzalem juz tasme(ok) zasilacz(ok) robilem nawet clear cmosa ale to tez nic nie dalo.
w trybie awaryjnym jest to samo probuje wejsc na admina i zoonka mam bo jest iodentycznie jak pisalem wyzej :/

a sprawdzałeś zasilacz i ram? bardzo często własnie te elementy są przyczyną takich zachowań komputera.
Truteń
Dodano
07.04.2006 17:08:27
Plenum titulum jak się do mnie(?)* zwracasz .....kufiarzu ;)

* Tobie się najwyraźniej osoby mylą i wszystko Ci się ze mną kojarzy – to teź pewnie :idea: terapii wymaga :D

PS.
Inicjatywą mnie nie strasz, bo moźe isę okazać, źe ......... znowu nie trafiłeś :wink:
Rebe
Dodano
07.04.2006 13:47:12
Rebe:
W końcu to wyszło po coś się o te uprawnienia dobijał :P

Nie pomnę juź, ale czy to nie kto inny z taką inicjatywą wyszedł? ;]
Mam to kurna korzystam :P

Rebe:
To juź chyba opis Twoich dewiacji, a z nim to raczej nie na tym forum się obnosić powinieneś. Moźe jaki Starowicz by Ci pomóc mógł(?)

Bo ja wiem, Andrzej S. z pewnością nie. :lol:

Na reszte nie odpowiadam, raz źe mi się nie chce cytatów ciąć, a dwa to Ciebie Dupku i tak nie przegadam :wink:
Bobi
Dodano
07.04.2006 13:38:09
Bobi:
Patrzcie jakie sokole oko, między wierszami czyta ;]

Do okulisty sie zapisałem – na paźdZiernik 2028r. – to i wzrok mi się polepszył :lol:

Bobi:
Będe chciał to sobie wybolduje i w oczojebnym kolorze zrobie, wkońcu... mogę

W końcu to wyszło po coś się o te uprawnienia dobijał :P

Bobi:
Jak mam rozumieć to "Ciulu" z wielkiej litery pisane?

A co tu do rozumienia – toź to zwykłe zawołanie .... po imieniu i nie ma co sobie do tego ideologii w postaci
Oznaka szacunku, zwrot grzecznościowy...
dorabiać :wink:

Bobi:
Pierdziele taki szacunek

To juź chyba opis Twoich dewiacji, a z nim to raczej nie na tym forum się obnosić powinieneś. Moźe jaki Starowicz by Ci pomóc mógł(?) :mrgreen:
Rebe
Dodano
07.04.2006 13:23:54
Patrzcie jakie sokole oko, między wierszami czyta ;]
Będe chciał to sobie wybolduje i w oczojebnym kolorze zrobie, wkońcu... mogę :wink:
Albo nie, niech to zostanie zaszyfrowane.
Jak mam rozumieć to "Ciulu" z wielkiej litery pisane? Oznaka szacunku, zwrot grzecznościowy? Pierdziele taki szacunek :mrgreen:
Bobi
Dodano
07.04.2006 13:12:32
Swoje, Ciulu, zamykaj :mrgreen:
Wyraźnie widać , źe w randze to fragment powinien być boldem napisany .
Który ? – Ten mend@. tylko uwaźaj, bo Cię gusioo o plagiat posądzi :wink:
Rebe
Dodano
07.04.2006 13:06:32
OT, szkoda, ze Rebe odpowiedział bo juź chciałem sobie temat zamknąc, http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=53153
Bobi
Dodano
07.04.2006 12:58:55
W http://forum.centrumxp.pl/search.php wpisz userinit ( wyszukiwanie mozesz ograniczyć do tego działu ) i poczytaj to co zostanie wylistowane.

Duźo więcej nie da się z Twego postu wycisnąć.

PS.
Szybka pomoc to pod 112 raczej ;)
Rebe
Dodano
07.04.2006 12:53:44
jabajba
Dodano:
07.04.2006 12:28:03
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1