Proszę o POMOC!!
Witam!
Mam taki problem.Zrobiłem format dysku i zainstalowałem na nowo system.Po instalacji systemu na pulpicie znajdowala sie tylko ikonka kosza i ku mojemu zdziwieniu było w nim to co przed formatowaniem.Następny problem polega na tym źe w momencie gdy chcę wyłączyć komputer klikam na wyłącz a on się nie wyłącza tylko "uruchamia ponownie".Proszę was o pomoc bo nie wiem co robić!!!!
Mam taki problem.Zrobiłem format dysku i zainstalowałem na nowo system.Po instalacji systemu na pulpicie znajdowala sie tylko ikonka kosza i ku mojemu zdziwieniu było w nim to co przed formatowaniem.Następny problem polega na tym źe w momencie gdy chcę wyłączyć komputer klikam na wyłącz a on się nie wyłącza tylko "uruchamia ponownie".Proszę was o pomoc bo nie wiem co robić!!!!
Odpowiedzi: 5
Wybacz, ale za bardzo nie chce mi się wierzyć, źe probowałes wszystkiego.
Chocby dlatego ze nie wiesz co to takiego zaawansowane zarzadzanie energią.
Odpal manedzer urzadzen >> Komputer, coź w tym miejscu widzisz ?
Panel sterowania/Opcje zasilania, masz tutaj zakładkę Zaawansowane zarządzanie energią... ?
A jakźe, tylko powiedz mi dlaczego pytasz na forum skoro rozwiązanie sam sobie przytoczyłeś ?
Po najmniejszej linii oporu zawsze najlatwiej przecieź.
Chocby dlatego ze nie wiesz co to takiego zaawansowane zarzadzanie energią.
Odpal manedzer urzadzen >> Komputer, coź w tym miejscu widzisz ?
Panel sterowania/Opcje zasilania, masz tutaj zakładkę Zaawansowane zarządzanie energią... ?
strazNICK:
Moźe zrobić format c:???
A jakźe, tylko powiedz mi dlaczego pytasz na forum skoro rozwiązanie sam sobie przytoczyłeś ?
Po najmniejszej linii oporu zawsze najlatwiej przecieź.
Napisz czego juz probowałeś.
Narazie zrobilem tak jak w Twoim przyklejonym i nic pozatym.
Schemat zasilania u Cienie to... ?
o_O
Zacnij moze od zaawansowanego zarządzania energią
Narazie zrobilem tak jak w Twoim przyklejonym i nic pozatym.
o_O
Zacnij moze od zaawansowanego zarządzania energią
strazNICK:
Zrobiłem tak jak napisałeś w przyklejonym temacie i dalej nie działa wiesz co to moźe być?
Napisz czego juz probowałeś.
Zacznij moze od zaawansowanego zarządzania energią
Zrobiłem tak jak napisałeś w przyklejonym temacie i dalej nie działa wiesz co to moźe być?
Co do restartu zamiast wyłączenia to masz w tym dziale przyklejony temat – ktory zresztą sam napisałem – w nim masz to wszystko do kupy zebrane.
Co do kosza to formatowałeś wszystkie partycje ?
To nie to co mogło się uchować na innych dyskach ?
Co do kosza to formatowałeś wszystkie partycje ?
To nie to co mogło się uchować na innych dyskach ?
Strona 1 / 1