Prosze o pilna pomoc – screen calendar – zmodyfikował system
Witam,
Prosze o pomoc – a sprawa jest naprawde pilna. Zainstalowałem program screen calendar v6.1 – i nagle pozmienialy mi sie wszystkie ustawienia w systemie.
Usuniecie przedmiotowego programu nic nie dało. Ilony maja inne czcionki, zawartosć folderów ma rozmieszczone ikony niezaleznie od tego co robie (chodzi o wielkosci ikon)
Prosze o pomoc...bowiem sam sobie nie poradze a problem jest powazny – poniewaz komputer nalezy do mojego kolegi – i nie chce mu zwrocic w takim stanie.
Dziekuje za kazda cenna rade.
Pozdrawiam,
Darek
Prosze o pomoc – a sprawa jest naprawde pilna. Zainstalowałem program screen calendar v6.1 – i nagle pozmienialy mi sie wszystkie ustawienia w systemie.
Usuniecie przedmiotowego programu nic nie dało. Ilony maja inne czcionki, zawartosć folderów ma rozmieszczone ikony niezaleznie od tego co robie (chodzi o wielkosci ikon)
Prosze o pomoc...bowiem sam sobie nie poradze a problem jest powazny – poniewaz komputer nalezy do mojego kolegi – i nie chce mu zwrocic w takim stanie.
Dziekuje za kazda cenna rade.
Pozdrawiam,
Darek
Odpowiedzi: 2
Witam. Niestety mialem wyłaczone przywracanie systemu.
Czy juz nie ma zadnej mozliwosci naprawienia błedu?
Pozdrawiam,
Darek
Czy juz nie ma zadnej mozliwosci naprawienia błedu?
Pozdrawiam,
Darek
sprawdź czy włączone jest przywracanie systemu, jeśli tak – po prostu przywróć sysytem do momentu sprzed instalowania programu
Strona 1 / 1