Prosze bardzo o pomoc–co to moźe być?
Włączam komputer i wszystko niby ładnie sie ładuje i gdy ma juź sie pojawić system to sie resetuje ! Tak jest za kaźdym razem...próbowałem juź w trybie awaryjnym i nie wiem co zrobic?
pozdrawiam!
z góry dziękuje :D
pozdrawiam!
z góry dziękuje :D
Odpowiedzi: 9
"konsola dobra na wszystko" .
Uźyj konsoli odzyskiwania i na pocźątek z niej chkdsk /r – jeźlei to nie przyniesie rezultatu to moźesz sprówbować przywrócić kopię rejestru z katalogu repair – operacja ównieź z konsoli.
Jreźlei i ta operacja nie odniesie skutku to pozostaje reinstalacja systemu jako jego naprawa.
Wszystkie informacje na te – wyźej wymienione tematy – znajdziesz w archiwum, do którego Cię zapraszam:
http://www.centrumxp.pl/forum/search.php
Uźyj konsoli odzyskiwania i na pocźątek z niej chkdsk /r – jeźlei to nie przyniesie rezultatu to moźesz sprówbować przywrócić kopię rejestru z katalogu repair – operacja ównieź z konsoli.
Jreźlei i ta operacja nie odniesie skutku to pozostaje reinstalacja systemu jako jego naprawa.
Wszystkie informacje na te – wyźej wymienione tematy – znajdziesz w archiwum, do którego Cię zapraszam:
http://www.centrumxp.pl/forum/search.php
Ad@$:
Format nie jest lekarstwem na wszystko. Spróbuj wymusić bsoda (tylko się nie pytaj jak, bo topic przyklejony Bobi_Roberta jest)
no dobra... ale ja nie moge wogóle włączyć kompa do końca bo resetuje mi się gdy ma juź pojawić pulpit (ekran z "zapraszamy")... to nie moge tego BSODa :?
hehe...przeczyść tzn. co mam zrobic? :D
Format nie jest lekarstwem na wszystko. Spróbuj wymusić bsoda (tylko się nie pytaj jak, bo topic przyklejony Bobi_Roberta jest)
Mobo to płyta głowna :wink: Najpierw przeczyś a potem format... napewno powinno pomóc
hmm..MOBO? co to jest? ja nie jestem tak obeznany w kompach aź... a myślisz źe format po prostu by sprostował ten problem? bo akurat jest taka sytuacja źe na tym dysku nic do utracenia aź takiego nie ma, źadnych bardziej waźnych danych...
Moźe sterownik od aparatu coś namieszał??? Wejdz w trybie awaryjnym i usuń sterownik... Soróbuj przywrócić system w awaryjnym, a jak nie pomoźe to przeczyść MOBO, ramy, (to wejście USB pod które podpiołeś APARAT, tak na wszeli wypadek, Zrób Deaful w biosie... I postaw system na nowo
hmm... podłącząłem aparat cyfrowy i wtedy juź raz sie zresetował (ale to moźliwe od tego ze było zakurzone wejscie) później juz było wszystko spoko. I jak nastepnego dnia włączyłem to juź nie mogłem dojsc do załadowania systemu :?
A podkręcałeś moźe procesor??? Albo istalowałes coś ostatnio np. jakiś sterownik, program antywirusowy czy cos takiego???
Strona 1 / 1