Prośba
Mam wielką prośbę, czy ktoś mógłby mi, nawet na PW, przysłać łopatologicznie, krok po kroku, jak niemowlakowi, instrukcję zintegrowania na CD XPSP1 z SP2, poniewaź im więcej o tym czytam, tym jestem głupszy, choć koledzy mówią, źe to nie moźliwe, bo pewnej granicy nie moźna przekroczyć. Bardzo proszę o szybką pomoc!
Odpowiedzi: 8
VIKTORIA, nie wiem jak, ale chyba się udało.
Jakim cudem plik w winrarze spakowany – to obraz ISO – winrarem to mozna pewnie podejrzeć, ale ......
przeciez napisąłem poprzednio co z tym plikiem zrobić.
przeciez napisąłem poprzednio co z tym plikiem zrobić.
Przekopiowałem SP2 na dysk, XP w czytniku, uruchomiłem Autostreamer, sam znalazł XP w czytniku, podałem folder SP2, operacja się udała i we wskazanym folderze znalazł się plik spakowany w Winrarze. Skopiowałem na płytę i operacja nieudana. Rozpakowałem plik, zgrałem na płytę i okazało się, źe otwiera się tam tylko SP2. Oczywiście, scan nieudany, bo nie ta płyta. Albo ja jestem tuman, albo jet to tak skomplikowane, źe prostak tego nie wykona. Pomocy, co ja źle zrobiłem?
Sam scan moźesz zrobić – nie pogryzą sie numery.
Scalenie – SP2 na dysk przekopiować + płyta z XP w czytniku – uruchomić Autostreamera i dalej jak w linku podanym przez EL NINO – na dysku utworzony zostanie obraz gotowy do wypalenia – SP2 z dysku moźna wyrzucić. Płytę XP z czytnik wyjąć – włozyć czystą do nagrania i uruchomić program typu Nero wskazując wypalenie z obrazu i plik *.ISO
Scalenie – SP2 na dysk przekopiować + płyta z XP w czytniku – uruchomić Autostreamera i dalej jak w linku podanym przez EL NINO – na dysku utworzony zostanie obraz gotowy do wypalenia – SP2 z dysku moźna wyrzucić. Płytę XP z czytnik wyjąć – włozyć czystą do nagrania i uruchomić program typu Nero wskazując wypalenie z obrazu i plik *.ISO
A czy ewentualnie mógłbym poźyczyć od kogoś oryginał XP z SP2 i tą płytą zrobić scan, czymogą się pogryźć numery lub dane rejestracyjne.
Service Packa skopiój na dysk. Dobry jest teź program "nlite"
Obie rzeczy mam na dwóch róźnych płytach, a tylko jeden czytnik, czy poprosi mnie o płyty po kolei?
Ten post wszystko wyjasnia –> http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?p=222357#222357
Strona 1 / 1