Prosba o pomoc
Witajcie,
Wlasnie dokonalem zalogowania sie w serwisie CentrumXP poniewaz poszukuje pomocy w zwiazku z cudami jakie wyprawia moj komputer wyposazony w system Windowx Xp.
A mianowicie od jakiegos czasu gdy pracowalem na komputerze myszka przejmowala wladze nad nim a wygladalo to tak:
Gdy ja chcialem przesunac myszke w jakakolwiek strone to ona wlaczala co chciala rozne programy. Po pewnym czasie zauwazylem ze najlepiej jest ten moment przeczekac nie dotykac myszki.
Niestety z czasem sie to nasililo bylo to az tak denerwujace ze postanowilem sformatowac partycje systemowa.
Chce dodac ze w komputerze byl zainstaowany: PANDA INTERNET SECURITY 2009 ktorym ta kilkakrotnie skanowalem komputer w poszukiwaniu jakiegos wirusa lub innego programu .
Lecz nic to nie dalo.
Po sformatowaniu zauwazylem ze klawaitura nie dziala jak powinna a mianowcie nie dziala kilka klawisze np" CAPS LOCK, N, B ,N.
W zwiazku z tym juz mialem problemy z wpisanie seriala systemowego aby go zainstalowac.
Postanowilem zainstalowac inny program antywirusowy KASPERSKY INTERNET SECURITY 2009 i przeskanowac caly komputer ustawiajac zabezpieczenia w najwyzszym stopniu ale nic to nie dalo.
Co najwazniejsze powod dla ktorego sformatowalem partycje czyli przejmowanie wladzy nad komputerem na jakis czas przez myszke nie znikl :-(((
Wiec nie wiem juz co mam robic !!!!
Czy jest ktos kto moze mi w tym problemie pomoc.
Bardzo prosze o pomoc za ktora z gory dziekuje
Odpowiedzi: 2
[quote=fafankulo1974]Gdy ja chcialem przesunac myszke w jakakolwiek strone to ona wlaczala co chciala rozne programy. Po pewnym czasie zauwazylem ze najlepiej jest ten moment przeczekac nie dotykac myszki.Niestety z czasem sie to nasililo bylo to az tak denerwujace ze postanowilem sformatowac partycje systemowa.[/quote]Ciekawa metoda naprawy walącej się myszki. No cóż...człowiek uczy się przez całe życie, że się tak bardzo oryginalnie wyrażę ....
[quote=fafankulo1974]Po sformatowaniu zauwazylem ze klawaitura nie dziala jak powinna a mianowcie nie dziala kilka klawisze np" CAPS LOCK, N, B ,N.[/quote]No masz...No to może drugi format ?
[quote=fafankulo1974]Co najwazniejsze powod dla ktorego sformatowalem partycje czyli przejmowanie wladzy nad komputerem na jakis czas przez myszke nie znikl :-((([/quote]No to musowo trzeci raz go formatem...
Nic dodać, nic ująć. Bardzo poproszę tylko o info dla mnie najważniejsze: jaka to jest mysz i jaka klawiatura. Czy przypadkiem nie optyk bezprzewodowy ?
Próbowałeś podmienić urządzenia? Na przykład na inne - myszkę, klawiaturę?
Czy prócz Ciebie ktoś ma jeszcze dostęp do Twojego kompa?
Drugie pytanie wiąże się z moimi zabawami przez LAN, kiedy to w różnych momentach i pod różnymi wybiegami - instalowaliśmy sobie nawzajem ze znajomymi dla hecy LogMeIn :D Wtedy myszka też, można by rzec, wykazywała się "własną wolą".
Poza tym, testowałem ten program również poza LAN-em i sprawiał się wybornie z kompami w różnych sieciach. jakkolwiek, nie miało to wpływu na klawisze klawiatur, ale może i na to też są jakieś sposoby i sposobiki?
Strona 1 / 1