Prosba o pomoc IE
Witam, mam mala prosbe, gdzie mozna ustawic internet explorera jako program domyslny? Mialem zainstalowana mozille jednak zrezygnowalem z jej uzytkowania i odinstalowalem ja z kompa. Niestety teraz niewiem w jaki sposob moge ustawic IE jako domyslna przegladarke www. Szukalem w "opcje internetowe" > programy. Niestety niema tam ustawien domyslnej przegladarki www (ustawienie domyslnego progr. e–mail jest).
Dzieki za pomoc
Pozdr.
Dzieki za pomoc
Pozdr.
Odpowiedzi: 8
Panowie, to Wasze ostatnie posty z proba takiej "pomocy". Chlopak wyraznie pisze ze uzywal juz Mozilli czyli innej alternatywnej przegladarki, ale WRÓCIŁ do IE. Nie potraficie czytac ? NIE PYTA O INNE PRZEGLADARKI ! Prosi o pomoc z IE i takiej mu udzielcie zamiast wymadrzac sie ze znajomosci nazw przegladarek.
Jesli nie potraficie, nawet nie naciskajcie przycisku "Odpowiedz".
Jesli nie potraficie, nawet nie naciskajcie przycisku "Odpowiedz".
Szczególnie polecałbym Operę z tego względu, źe pod IE robionych jest mnóstwo wirusów, które nie wchodzą przez Operę, po za tym opera jest duźo bardziej wygodna w obsłudze. Ja dałem sobie spokuj z IE juź dawno temu i tobie teź to sugeruję.
gusioo:
sdcom:
juz lepiej ustaw domyslnie www.firefoxa.pl lub www.opera.com –p rzeegladarki oczywiscie bo tu rozni i roznisci sa...
Poraz kolejny Twój post nie wnosi nic nowego.
do Ciebie ma ja zastosowanie ostatnie slowa ale czy ty to rozumiesz....
sdcom:
juz lepiej ustaw domyslnie www.firefoxa.pl lub www.opera.com –p rzeegladarki oczywiscie bo tu rozni i roznisci sa...
Poraz kolejny Twój post nie wnosi nic nowego.
w sumie to softu do wifi niemam zainstalowanego zadnego. Jedynie sterowniki...
Ten błąd jest związany z softem sieciówki Wi–Fi
Dodawała ona jakiś element apletu panelu sterowania, plik *.cpl ?
Spróbuj przeinstalowac ten program.
Dodawała ona jakiś element apletu panelu sterowania, plik *.cpl ?
Spróbuj przeinstalowac ten program.
Dzieki Bobi, juz ustawione :)
A tak przy okazji... Wchodzac do panelu sterowania wyskakuje komunikat "Resources are not available" i jest button OK. Jak sie go kliknie to otwiera dalej panel sterowania. Jest to chyba od jakiegos sterownika bo na gorze tego okienka pisze "Intel(R)PROset" .
Moze ma ktos pojecie co jest nie tak i czy mozna to jakos naprawic???
Jeszcze raz dzieki :)
A tak przy okazji... Wchodzac do panelu sterowania wyskakuje komunikat "Resources are not available" i jest button OK. Jak sie go kliknie to otwiera dalej panel sterowania. Jest to chyba od jakiegos sterownika bo na gorze tego okienka pisze "Intel(R)PROset" .
Moze ma ktos pojecie co jest nie tak i czy mozna to jakos naprawic???
Jeszcze raz dzieki :)
Strona 1 / 1