Propozycja zmiany – usuwanie swoich postów
Bardzo podoba mi się moźliwość zastosowana na forum dobreprogramy, a mianowicie opcja usuwania swojego ostatniego posta. Mnie pare razy zdarzyło się wysłać dwukrotnie razy ten sam post. Ta opcja pomogłaby mi i innym, którym przytrafia się to samo samodzielnie zaradzić tej pomyłce.
Odpowiedzi: 12
Dzięki, Kubo. W razie czego jak pomysł nie wypali w sposób jaki byśmy sobie tego źyczyli, to moźna przecieź wrócić do starych zasad.
Ok, moźna teraz kasować swój ostatni post.
Po za tym czy wszystkie fora musza byc takie same :?: Niewydaje mi sie.
rzeczywiscie jak sie napisze dwa posty pod rzad to prydaloby sie "usun" ale cos czuje ze jak taka opcja bedzie ogolnie dostepna to bedzie zamieszania troche, bo niektorzy userzy bede kasowac i kasowac. takze moim zdaniem lepiej pisc do szanownych modkow
pbartek:
Mi równieź sie razy tak trawiło ze dwa takie same pod rząd i ja jestem za ale decyzja naleźy do naszy przełoźonych
Jak pójdziesz do pracy, to bedziesz miał przełoźonych, bo tu takich osobistości brak.
A Twoje podwójne posty to ja usunę, i nie tylko podwójne...
theboss78:
Jejku od tego sa moderatorzy.Jak sie zdarzy to sie pisze do moderatora na pw albo gg.Ja tak robie i nienarzekam. :D :D
Nic tylko przykład brać... :wink:
Jejku od tego sa moderatorzy.Jak sie zdarzy to sie pisze do moderatora na pw albo gg.Ja tak robie i nienarzekam. :D :D
Pawek:
Bardzo podoba mi się moźliwość zastosowana na forum dobreprogramy, a mianowicie opcja usuwania swojego ostatniego posta. Mnie pare razy zdarzyło się wysłać dwukrotnie razy ten sam post. Ta opcja pomogłaby mi i innym, którym przytrafia się to samo samodzielnie zaradzić tej pomyłce.
Mi równieź sie razy tak trawiło ze dwa takie same pod rząd i ja jestem za ale decyzja naleźy do naszy przełoźonych
Pawek:
Strona 1 / 1