Programiści na forum :–)
Hmm... jestem ciekawy czy któś z uźytkowników tego forum programuje?
Bo ja tak, jestem dopiero beginerem w delphi, ale będę rozwijał swoje umiejętności.
Bo ja tak, jestem dopiero beginerem w delphi, ale będę rozwijał swoje umiejętności.
Odpowiedzi: 10
rZeMiEn jesteś... trochę nudny. Chces poprostu wejść do Sympatyków CentrumXp i tak wszystkie tematy zaśmiecać. :twisted: Co do ankiety moim zdaniem zrób własną, a nie bedziesz mnie wyśmiewał. :evil: No czekam na kolejne posty, czy ktoś programuje?
Nie RzEmIeN, nie na Ciebie. Na tego typu posty. A ze Ty nalezysz do czolowki "tworcow" takich postow, to czy to moja wina ?RzEmIeN:ty jestes uczulony na mnie czy co?!
Nie wiem czy reszte "poetow" wymienic po nickach ?
EL NINO:Jak widze, nawet brak opcji nie powstrzymuje Cie przed wyslaniem kolejnego, nic nie znaczacego posta. Cos mi sie wydaje, ze pracujesz ciezko nad urlopem od forum.RzEmIeN:Powinno byc wiecej opcji
masz jakis problem to mow ?! czego sie czepiasz co w tym jest zlego ze napisalem ze powinno byc wiecej opcji?! ty lepiej patrz na swoje bezsensowne odpowiedzi na niektore pytania zadawanme przez innych uzytkownikow. np "Latawica" pamietasz?
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=23787
^^
ty jestes uczulony na mnie czy co?! zawsze masz jakies problemy :roll:
Jak widze, nawet brak opcji nie powstrzymuje Cie przed wyslaniem kolejnego, nic nie znaczacego posta. Cos mi sie wydaje, ze pracujesz ciezko nad urlopem od forum.RzEmIeN:Powinno byc wiecej opcji
Powinno byc wiecej opcji np ja sie niespotkalem z programowianiem lub nie wiem co to wogole jest:P
Ankieta jest do pupy. Nie ma opcji "Uczę sie programować" , a własnie to czynie. Dopiero ucze się, zaczynam od Turbo Pascal (na uczelni) potem C, a potem kolokwium :D
Witam ja tak samo ale w Delphi obecnie w wersji 7 :)
heh mając 7 latek skrobało się na ZX81, czas miło mijał przez wszystkie domowe micro :)
troszkę delphi, c, c++, vb z odłamami
róźne basice, obecnie perfekt:
assembler Z80
assembler mcs51
ibasic pro (all win32)
gdi+ opanowane, właśnie wchodzę w dx–sdk skoro m$ daje 8)
troszkę delphi, c, c++, vb z odłamami
róźne basice, obecnie perfekt:
assembler Z80
assembler mcs51
ibasic pro (all win32)
gdi+ opanowane, właśnie wchodzę w dx–sdk skoro m$ daje 8)
Od poczatku Visual Basic. Zaczolem gdy mialem 12 lat. A no i wczesniej oczywiscie Basic :) Korzystanie z Linuxa zmusilo mnie do poznania takze C++ (ale tylko w podstawowym stopniu).
Tak wiec VB rulezzz :twisted:
A i zapomial bym:
Action Script we Flashu
HTML + PHP + MySQL
Tak wiec VB rulezzz :twisted:
A i zapomial bym:
Action Script we Flashu
HTML + PHP + MySQL
Kiedys rekreacyjnie delphi.
Sie zapomnialo troche.
Obecnie C++ z przymusu(potrzeba na zaliczenie).
BTW Byl juz kiedys podobny remat.
Sie zapomnialo troche.
Obecnie C++ z przymusu(potrzeba na zaliczenie).
BTW Byl juz kiedys podobny remat.
Strona 1 / 1