program p2p

waszym zdaniem jaki jest najlepszy program do wymiany plikow p2p?
i dlaczego?

Odpowiedzi: 20

Smiechy smiechami ale prawda jest okrutna.
Bo niby skad taki student lub inny uczen ma wziac kase na legalne oprogramowanie??
o dodatkowych programach juz nie wspomne.

Jeszcze wiele lat minie zanim zakup np.WINDOWSA w Polsce bedzie mozna porownac do zakupu WINDOWSA w USA przez Amerykanina.
Doktor X
Dodano
27.04.2004 00:27:55
MaximBoskov:
Zygonapisał
Pamiętaj źe jeśli komuś na takiej konfiguracji programu śmiga po 90 kb to odrazu nie znaczy źe tobie tez tak będzie śmigać

a co to ma do rzeczy??

a to źe sie pytałeś czy mozna podawac konfiguracje. A dla uprostrzenia to lepiej naciskaj z boku cytuj niz wypisuj źe .... napisał :wink:
Zygo
Dodano
27.04.2004 00:18:28
pewnie zostalby Rebe i inni fanatycy legalnosci... :twisted: Prawo ponad wszystko... :!: :lol:
FlaQs
Dodano
26.04.2004 23:56:14
theboss78napisał
Wybrancy.

mam nadzieję źe nie narodu... bo gdyby Andrew L. zacząłby pisywać na Forum, to... to...... to nie wiem co bym se zrobił... hyba bym se myszke złąmał :D:D:D:D
MaximBoskov
Dodano
26.04.2004 23:55:29
Pawek:
No i kto wtedy będzie pisał na forum :?: :mrgreen:

Wybrancy.
theboss78
Dodano
26.04.2004 23:49:48
theboss78 – myśle ze to ciekawe rozwiazanie... powinniśmy dobrowolnie oddac się w ręce władz... hyhyh :D:D:D pokazaliby to w teleexpressie albo w tvn24 :wink: :wink: :wink: poddajmy to do oceny userom Forum.. moźe zdobędziemy większość!!!??? :D:D:D
MaximBoskov
Dodano
26.04.2004 23:43:24
No i kto wtedy będzie pisał na forum :?: :mrgreen:
Pawek
Dodano
26.04.2004 23:41:52
To moze pojdzmy na calosc i zeby kazdy napisal co sciaga przez P2P, podal swoj nr IP, czy ma legalnego wina, czy kupuje orginalne programy, podal swoj PESEL, nr telefonu, adres zamieszkania.Nastpenie zrobimy jedna liste i sie wysle do obroncow prawa(czyt. policji). :wink: :wink: :wink: :wink:
theboss78
Dodano
26.04.2004 23:38:57
Zygonapisał
Pamiętaj źe jeśli komuś na takiej konfiguracji programu śmiga po 90 kb to odrazu nie znaczy źe tobie tez tak będzie śmigać

a co to ma do rzeczy??
Doktor Xnapisał
a ja bym postawil na to ze co druga osoba na tym forum ma nielegalnego windowsa

pewnie źe tak jest!!! :D:D:D
MaximBoskov
Dodano
26.04.2004 23:37:07
p2p to dobra rzecz :wink: ja smigam przez BitTorrent'a i nie nazekam

a co do legalnych windowsow to moze zrobic ankiete :?: :twisted:

PS ta ankiete a potem lista adresow IP z nielegalnym stuff'em poleci na psiarnie :lol:
FlaQs
Dodano
26.04.2004 23:32:51
MaximBoskov:
theboss78napisał
Programy do wymiany plikow sa legalne tylko sciaganie gier, filmow itp jest nielegalne

a czy pomaganie w konfiguracji programu [który wiadomo wszystkim do czego słuźy :wink: ] nie nazwiemy współudziałem w łamaniu prawa????

Pamiętaj źe jeśli komuś na takiej konfiguracji programu śmiga po 90 kb to odrazu nie znaczy źe tobie tez tak będzie śmigać :wink:
Zygo
Dodano
26.04.2004 23:18:00
a ja bym postawil na to ze co druga osoba na tym forum ma nielegalnego windowsa :)

jak juz mowimy o legalnosci:)
Doktor X
Dodano
26.04.2004 22:53:25
nie zasłaniajmy się niemrawymi tłumaczeniami tylko powiedzmy otwarcie, źe kaźdy z nas ma coś na sumieniu. a temat mogą uznać za zakończony albo osoby obsługujące FORUM albo autor tematu... Więc pozostawmy IM opcję zakończenia tej dyskusji.

Wiadomo... Jednak nie tylko i z tego teź powodu nie ma sensu dalej wgłębiać się w ten temat
a co to za odpowiedź?? z czym to się "YE"??
MaximBoskov
Dodano
26.04.2004 21:16:24
MaximBoskov:
Nie – nie moźemy tego tak nazwać – to zbyt wielkie uogólnienie
– a moźe po prostu prawda... co z tego źe p2p jest legalne, skoro słuźy w "ogromnej" mierze do nielegalnych działań.

Wiadomo... Jednak nie tylko i z tego teź powodu nie ma sensu dalej wgłębiać się w ten temat.

MaximBoskov:
"Domniewanie niewinności"??? :lol: :lol: :lol: nie rozśmieszaj mnie... nie mów, źe nie wiesz po co się ludzie pytają jak optymalnie skonfigurować eMule????

Wiem :D Jak wyźej napisałem – jasnym jest, do czego program jest wykorzystywany, w głównej mierze, aczkolwiek ma on takźe inne legalne zastosowania. Wyzej juz wyjaśniłem na co zezwala, a na co nie regulamin tego forum, więc temat uznaję za zakończony.
Pawek
Dodano
26.04.2004 20:54:14
Nie – nie moźemy tego tak nazwać – to zbyt wielkie uogólnienie
– a moźe po prostu prawda... co z tego źe p2p jest legalne, skoro słuźy w "ogromnej" mierze do nielegalnych działań.

"Domniewanie niewinności"??? :lol: :lol: :lol: nie rozśmieszaj mnie... nie mów, źe nie wiesz po co się ludzie pytają jak optymalnie skonfigurować eMule????
MaximBoskov
Dodano
26.04.2004 20:31:41
Nie – nie moźemy tego tak nazwać – to zbyt wielkie uogólnienie. A juź na pewno nie jest to współudział. :idea:

Moźemy się domyślać, aczkolwiek pewności nie mamy. :twisted: Działa tutaj 'domniemanie niewienności'.

Przypominam – P2P na dzień dzisiejszy jest legalne.
Pawek
Dodano
26.04.2004 20:16:04
theboss78napisał
Programy do wymiany plikow sa legalne tylko sciaganie gier, filmow itp jest nielegalne

a czy pomaganie w konfiguracji programu [który wiadomo wszystkim do czego słuźy :wink: ] nie nazwiemy współudziałem w łamaniu prawa????
MaximBoskov
Dodano
26.04.2004 19:53:43
Programy do wymiany plikow sa legalne tylko sciaganie gier, filmow itp jest nielegalne.
theboss78
Dodano
26.04.2004 19:44:03
PAWEK NAPISAŁ
Moźemy Ci pomagać w konfigurowaniu programów, pomóc w odpowiednim ich doborze, itp. rzeczach

czyli pomagamy ludziom w popełnianiu przestępstw... bo jeźeli dla przykładu ktoś chce kogoś zabić z pistoletu [który kupił sobie na bazarze]. a my pokaźemy mu jak odbezpieczyć broń, przeładować i pociągnąć za spust, to stajemy się współwinnymi morderstwa?? nawet jeśli teoretycznie pomagamy w "dobrej wierze", to przecieź kaźdy się domyśla do czego ktoś po skonfigurowaniu programu np. eMule będzie go uźywał. Tak czy nie??
MaximBoskov
Dodano
26.04.2004 19:41:09
MaximBoskov:
czyli wszyscy mowią solidarnie "NIE" programom takim jak eMule czy BitTorrent???? :wink: :wink: :wink:

Nie... Moźemy Ci pomagać w konfigurowaniu programów, pomóc w odpowiednim ich doborze, itp. rzeczach, ale np. nie będziemy tolerowali pytań "Podajcie link do xxx (xxx – komercyjny program w pełnej wersji) w sieci eMule" albo "Skąd ściągnę nowiutkiego yyy (yyy – tjw.)", a TYM BARZDIEJ odpowiedzi, typu: "Macie tutaj link do stronki ze sznurkami do warezu". Czasy się zmieniły, forum równieź. Obecnie regulamin zupełnie zabrania tego drugiego.
Pawek
Dodano
26.04.2004 18:20:08
Doktor X
Dodano:
25.04.2004 21:36:55
Komentarzy:
20
Strona 1 / 2