Program do tworzenia partycji!!!
:!: Mam problem z partycjami mam tylko 2 i to za malo wiec co polecacie nie mam kompletnie do tego siB kiedys sByszaBem o progu chyba partition magik ale nie wiem czy to cos jest dobre. Co polecacie??
Prosze o odpowiedzi, i o linki...
Prosze o odpowiedzi, i o linki...
Odpowiedzi: 4
Seeker:
W związku z powyźszym pytanie do Rebe'go.
Czy mam rozumieć źe te wszystkie punkty które wypisałeś w swojej odpowiedzi wykonasz za Mateusza_Killer14 'go ??? :wink: :lol: – i dlatego te podziękowania z góry – czy to jakaś insza inszość ? :mrgreen: :wink:
A coś Ty – uznałem, źe to do SLAY3R–a :lol:
Dodałbym do tych wszystkich programów jeszcze Paragon Hard Disk Manager
Czy mam rozumieć źe te wszystkie punkty które wypisałeś w swojej odpowiedzi wykonasz za Mateusza_Killer14 'go ??? :wink: :lol: – i dlatego te podziękowania z góry – czy to jakaś insza inszość ? :mrgreen: :wink:
W związku z powyźszym pytanie do Rebe'go.
dzieki z gory :!: :!: :arrow: pozdro
Załamany stwierdzeniem, źe 2 partycje to za mało zacząłem na swoim dysku je liczyć i ........ mam jedną.
Chyba mi przyjdzie się porźnąć z tego powodu.
Zanim zaczniesz coś z tymi partycjami robić to :
1. zastanów się czy musisz
2. zaplanuj co chcesz osiągnąć
3. dopiero potem , w zxaleźności czy chcesz mieć szansę zachowania danych na dysku, czy dopjdziesz do wniosku, źe naklezy postępować jak mądre baby gadają i zacząć wszystko od zera, wybierz probram do tych działań, a czy to bedzie PM, czy jakiś partycjonej typu fdisk–a, czy Ranish Partition Menagera, czy teź wbudowany w płytę instalacyjną windowsa 2000 lub XO, czy w końcu jakiś zawarty i rozpowszechniany wraz z dystrybucjami Linuksa to juź naprawdę najmniejszy problem.
Chyba mi przyjdzie się porźnąć z tego powodu.
Zanim zaczniesz coś z tymi partycjami robić to :
1. zastanów się czy musisz
2. zaplanuj co chcesz osiągnąć
3. dopiero potem , w zxaleźności czy chcesz mieć szansę zachowania danych na dysku, czy dopjdziesz do wniosku, źe naklezy postępować jak mądre baby gadają i zacząć wszystko od zera, wybierz probram do tych działań, a czy to bedzie PM, czy jakiś partycjonej typu fdisk–a, czy Ranish Partition Menagera, czy teź wbudowany w płytę instalacyjną windowsa 2000 lub XO, czy w końcu jakiś zawarty i rozpowszechniany wraz z dystrybucjami Linuksa to juź naprawdę najmniejszy problem.
Strona 1 / 1