program do obslugi duzego hdd
wiatam mam zamiar kupic hdd 40 ale moja plyta glowna na 90% bedzie miala problemy z takim dyskiem bede musial ograniczyc do 32 giga ale wiem ze firma segate opracowal program do obslugi duzych dyskow na starszych kompach ale tylko swojej firmy czy ibm ma cos takiego lub czy wogole jest jakis program do tego
p.s aktualizacja biosu i karta pci/ata nie wchodzi w gre (narazie :) )
p.s 2 jak zalozyc partycje na dysku podczas gdy mam xp pro i ntfs
dzieki pozdrawiam
p.s aktualizacja biosu i karta pci/ata nie wchodzi w gre (narazie :) )
p.s 2 jak zalozyc partycje na dysku podczas gdy mam xp pro i ntfs
dzieki pozdrawiam
Odpowiedzi: 4
kurde co to za badziewny soft albo win xp ma odchylki ten program zainstalowal sie na dyskietce i kazal restartnac kompa uruchomilem go z dyskietki jak kazalo mialem do wyboru jakies 3 opcje juz nie pamietam dokaldnie jakie wybralem 1 czyli sprawdzanie dysku wgrywalo wgrywalo i zawiesilo sie tzn mielilo 5 minut to wcisnalem restart i nie moglem juz uruchimic wina odrazu po sparawdzeniu urzadzen stawal i koniec nawet reinstalka nie pomogla nawet z formatem byly problemy bo dopiero po 2 formatowaniu instalator ruszyl wieciej nie dam sie namowic na jakies dziwne programy :D
ok to i ja poczytam readme nawet po angielsku jakos dam rade :)
Przykro mi, ale moja "wiedza" konczy się na tym co trzeba. Natomiast nie bawię się w szukanie opisów – jakoś wystarcza mi to co jest w pomocy/readme programu.
Nie wiem czy znajdziesz coś – moźe popatrz w opisach gdzieś na www.chip.pl np.
Nie wiem czy znajdziesz coś – moźe popatrz w opisach gdzieś na www.chip.pl np.
ok dzieki a wiesz gdzie jest jakis opis tego programu taki w miare dokladny :) po polsku :) bo nie wiem co zrobic wlozyc dysk z ograniczeniem czy bez :)
Strona 1 / 1