Profil uźytkownika

Witam
Właśnie pojawił sie u mnie mały problem i nie wiem co mam robić. Kiedy sie włancza windows ,pojawia mi sie komunikat, nie moźna załadować profilu uźytkownika ,coś tam coś tam ,moźe być on uszkodzony, i jest 30 sekund na wcisniecie ok. Kiedy wciskam nic sie nie dzieje tylko ponownie włancza sie ten komunikat i znów jest 30 sek. Po ich upłynięciu, loguje sie do systemu ,ale wszystko jest dziwnie bo wygląda tak jak bym włanczał kompa pierwszy raz ,a programy jak by dopiero były zainstalowane.Ustawiam wszystko co i jak ,wyłanczam kompa i przy ponownym włonczeniu wszystko jest od nowa ,czyli ten komunikat i programy jak by co dopiero zainstalowane. Nie wiem co robić ,przywracanie systemu nie działa.
Z góry dzięki za wszelkąpomoc.

Odpowiedzi: 7

Dzięki za pomoc ,juź jest ok.
Anonymous
Dodano
26.03.2005 15:13:00
Przeinstaluj sterowniki Nvidii lub usuń je w trybie awaryjnym.
Anonymous
Dodano
26.03.2005 13:42:24
Ciągle nic ,ale jeszcze poprubuje z róźnymi plikami.
Zapomniałem dodac na wstępie ,źe przy starcie windowsa ,jak juź pojawia sie tapeta wyskakują dwa komunikaty.
c:\windows\system32\NvCpl.dll
oraz c:\windows\system32\NvcMcTray.dll
i pod nimi podpis
Nie moźna odnaleść określonego modułu.

Moźe to wszystko z winy tych plików??
Anonymous
Dodano
26.03.2005 11:51:51
Nie mozesz skopiować całego katalogu bo jak widzisz sa w nim najprawdopodobniej uszkodzone pliki profilu tego co ładuje sie do rejestru w Current User
Skopiuj tylko np Moje dokumenty, Ulubione i ewentualnie jakies dane z Danych aplkacji jesli uzywasz np Opery.
Wywal oba konta przez Panel Sterownia/Konta uzytkowników/Strona głowna >> wybierasz konto i usun konto.
Bobi
Dodano
26.03.2005 11:11:18
Utworzyłem nowy profil ,skopiowałem do niego wszystkie dane ,tak jak pisaliscie powyzej i przy logowaniu do nowego profilu wyskakuje ten sam komunikat jak przy wczesniejszym, i wszystko jest tak samo.Moźe to błąd jakiegoś pliku?
I jeszcze jedno ,jak usunąć poprzedni profil bo ręcznie mi sie nie udawało.
Anonymous
Dodano
26.03.2005 11:05:57
C:\Documents & settings\Ty
Anonymous
Dodano
26.03.2005 10:21:34
Sorki ,ale jestem laikiem komputerowym ,czy mógłbys mi powiedzieć gdzie sa zawarte dane mojego profilu?
Anonymous
Dodano
26.03.2005 10:19:52
Anonymous
Dodano:
26.03.2005 09:42:50
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1