procesy menedźer pomocy!!!

czesc witam wszystkich mam pytanie zwiazane z procesami w menedzer zadań mam ich dokladnie 33
słyszalem ze one zwalniajol komputer jakie powinienem zostawic a jakie usunoc ?????
8) 8)
z góry dzieki

Odpowiedzi: 5

poszukaj informacji na tej stronce.zrbiłem wszystkie
modyfikacje i xp mi pracuje aź miło.
http://www.agavk.p9.pl/strony/xp_skorowidz_rejestrowy.php
vitia38
Dodano
05.02.2006 20:36:31
nieeee ja wylaczylem kiedys wszystkie i system ruszyl...
tylko srednio chodzil
wujekStasek
Dodano
04.02.2006 21:46:37
wujekStasek:
jak cos przestanie dzialac bedziesz mogl wlaczyc potem
chyba źe będzie to system :)
MetaVirus
Dodano
04.02.2006 21:44:57
kliknij prawym przyciskiem na moj komputer wybierz zarzadzaj–>uslugi aplikacje–> uslugi
tam masz opis wszystkich uslug /czytaj procesow/ wraz z opisami jak chcesz je wylaczyc to nie wystarczy ze nacisniesz odnosnik zatrzymaj z lewej strony. musisz wejsc we wlasciwosci danej uslugi klikajac na nia dwa razy i w liscie rozwijenej wybrac wylaczony

np nei jest ci potrzebne centrum zabezpieczen, poslaniec, menadzer laczy rozproszonych... a reszte sobie doczytasz
wylacz wszystko co cie denerwuje jak cos przestanie dzialac bedziesz mogl wlaczyc potem
wujekStasek
Dodano
04.02.2006 21:36:32
moźesz dać tu loga hijackthis. Co prawda uźywa się go raczej w innych systuacjach, ale tutaj teź pomoźe. (Powiuemy coi co moźesz wyłączyć a zego nie powinieneś).

A co do ilości procesów (33) to sie nie martw – ja mam 42. Poza tym większość z nich praktycznie nie uźywa procesora i bierze mało RAM'u
MetaVirus
Dodano
04.02.2006 16:21:30
macewindu
Dodano:
04.02.2006 15:33:04
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1