Proces SVCHOST.EXE wykorzystuje 100% procesora. POMOCY!!!!
Witam. Proces SVCHOST.EXE wykorzystuje 100% procesora, nie mam pojecia jak to rozwiazac bo nawet po wylaczeniu tego procesu powraca on ponownie. Uruchamia sie on w powloce systemowej. Instalowalem juz system 3 razy i po dwoch dniach uzytkowania ten problem sie pojawia. Bardzo prosze o pomoc!!!!!!!
Odpowiedzi: 4
też to mam wyłączyłem aktualizacje automatyczne i problem zniknął a system aktualizuje z Centrum XP.
mam ten sam problem, a wyłączenie automatycznych aktualizacji nic nie dało...
-
[quote=Chris740]mam ten sam problem, a wyłączenie automatycznych aktualizacji nic nie dało...[/quote] No to do FAQ zajrzyj jak pisał damiancore ...
Zanim skorzystasz z porad, do których Cię damiancore odesłał sprawdź jeszcze czy wyłączenie usługi "aktualizacje automatyczne" nie zmieni sytuacji.
Zerknij do FAQ, w tym dziale jest tro temat przyklejony i popczytaj w nim o swoim problemi.
Strona 1 / 1
[quote=adam246]też to mam wyłączyłem aktualizacje automatyczne i problem zniknął a system aktualizuje z Centrum XP. [/quote] Solucja na automatyczne aktualizacje związana jest z Microsoft Update (w odróżnieniu od Windows Update) -> [url]http://forum.centrumxp.pl/Default.aspx?g=posts&m=304516#304516[/url]. Po polsku trochę niżej, w poście o tytule Microsoft Update jest jak wyłączyć kontrolkę Microsoft Update by korzystać tylko w Windows Update.