problm z katalogiem system32
otóz, jak wiadomo w katalogu system32 jest pełno "programików" typu cmd,ping,tracert itp. no i jak wiadomo wpisującw start–uruchom owe polecenie no to powinno ladnie zadziałać i powinno się coś uruchomić. A u mnie jest psikus. Wpisując cokolwiek z tego katalogu pojawia się czarne okienko takie jakie powinno byc ale po za tym nic. Zwiecha. Macie moźe jakiś pomysł?
Odpowiedzi: 3
Dobrze ze sobie poradziles, ale w tym wypadku pomoglby wlasnie "sfc" gdybys nie zaskoczyl z tymi rozszerzeniami. Narzedzie przywrociloby wlasciwe pliki.
mam rozwiązanie:
w katalogu system32 były dodatkowe pliki cmd,ping,taskkill,tracert,netstat,regedit tylko ze nie exe a com i te najpierw byly uruchaminae, pewnie jakis trojan lub, wirus zaraz. Na razie wszystko usunąłem zobacze czy pojdzie bez problemu
w katalogu system32 były dodatkowe pliki cmd,ping,taskkill,tracert,netstat,regedit tylko ze nie exe a com i te najpierw byly uruchaminae, pewnie jakis trojan lub, wirus zaraz. Na razie wszystko usunąłem zobacze czy pojdzie bez problemu
Sprobowac mozesz z Uruchom "sfc /scaannow", albo juz nakladki systemu. Nie wiadomo co sie wysypalo.
Strona 1 / 1