Problem,z podwójnie włączającym sie explorer.exe

Mam problem,ponieważ spaliła mi się płytka główna, i wymieniłem ja na nową,ale że nie mogłem odinstalować starych sterowników to żeby komp sie włączył,to dałem naprawianie systemu windows XP Pro,i teraz mam taki problem,że jak włączam kompa,to włączają mi sie moje dokumenty ( tak jak bym włączył 2 raz explorer.exe ) Nie wiem gdzie,ale gdzieś podczas naprawiania systemu musiał mi się dodać do listy uruchamianych programów. Szukałem w msconfig,ale tam niema,przeszukiwałem rejestr,i też nic nie znalazłem (tylko w rejestrze,to szukanie na ślepo) Ktoś wie ,jak to naprawić?? Pozdrawiam

Odpowiedzi: 6

Tak czekałem kiedy - niech w zdrowiu poostają wyniki brytyjskich badań dot. "przeciętnie inteligentnych osobników" - kwestia literówek stanie się koronnym argumentem świadczącym o mej ułomności ( polega ona na tym, że - patrz wtręt - z czystego lenistaw uznaję, że mądry zrozumie, a dla głupiego szkoda starań ). Dane dotyczące mego wykształcenia są chyba i na tym forum, a nawet jeżeli nie to można je znaleźć w sieci, wiek - o ile z dodawaniem sobie radzisz - też mozna dzięki tym informacjom ustalić. O tych sterownikach to już może nie pisz iwęcej, bo - ach to moje matołectwo - jakoś o driverze wywołującym "moje dokumenty" nie słyszałem ( niezależnie od tego czy ktos płytę głowną zmieniał, czy nie ). PS. Coś mi się widzi żeś epigonem Pana Jourdain.
Rebe
Dodano
27.01.2008 17:00:18
okok to ja jestem ciemny Rebe jednak. Zwracam honor :P wykazuje isę czy się, bo isa to też może być jakieś słowo którego nie znam. Btw ładna poezja. Dobrze, że mnie nie pamiętasz ;) Może faktycznie wystarczy dać naprawianie systemu windows i to niby wgra stery muzyki, itp.. #-o Btw ile Rebe masz lat i jakie wykształcenie? :-k Może być pm.
Small Mike
Dodano
27.01.2008 16:37:02
Uprasza się funkcyjnych o ... brak reakcji. Small Mike - najpierw Ty coś robisz i musisz się tym pochwalić, a potem jeszcze wykazujesz isę niezglębioną ignorancją ( to słowo jest użyte by do skaz genetycznych nie siegać ) wtrącając się z opinia swiadczącą o tym, że nie masz pojęcia o czym rozmowa sie toczy. Oczywiście sprawdziłem i sam Żółty nawet podawał - że przez HJT do usunięcia to już inna sprawa - wpis z przecinkiem do usunięcia. BTW - żółty - o tym "," to nawet MS się wypowiada przy okazji "Moich Dokumentów". PS. Nie odwdzięczę Ci się "pamiętaniem" - na to byś sobie musiał zasłużyć cechami gatunkowi ludzkiemu przypisywanymi, a nie być, w tym zakresie, wyjątkiem regułę potwierdzającym.
Rebe
Dodano
27.01.2008 16:17:03
ajaja Rebe zły wujku nie bij pamiętam cię z przed 2-4 lat :P jak dostałem bana forever Btw nic nie wniosłeś do tematu.
Small Mike
Dodano
27.01.2008 15:49:34
moim zdaniem po nowej plytce trzeba zapodać nowiutki windows... nawet czasem przy ramach i k graf to robie!
Small Mike
Dodano
27.01.2008 14:54:32
Pokaz loga HijackThis
Żółty
Dodano
27.01.2008 12:48:55
  • Rebe 27.01.2008 15:33:54

[quote=Żółty]Pokaz loga HijackThis[/quote] a nie od "," w rejestrze zacząć ? Small Mike - to chyba nie jest wątek o tym co i kto - Ciebie włączając - zawsze robi, a o otwieraniu folderu. majekqwert - nie żebym się upierał, ale męczy mnie podejrzenie, że w archiwum na temat tego niechcianego startu coś więcej niż wizyta w msconfigu by się znalazło.

majekqwert
Dodano:
27.01.2008 00:45:38
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1