Problemy z XPkiem

Witam serdecznie przejde do rzeczy otoz od pewnego czasu dzieje mi sie cos z moim komputerem nie jestem doswiadczony w tych sprawach wiec sam nie potrafie zdjagnozowac usterki. Kiedy wlanczam komputer dziala on poprawnie przez jakies 5-6 min nastepnie zaczyna sie wieszac ale to tak naprawde mocno nie wiem co sie z nim dzieje. Zauwazylem ze nic nie moge uruchomic ani ikon umieszczonych na pulpicie ani wogole nic. Pasek startu jest jakby nie aktywny nie moge na niego kliknac. Co jeszcze do ikon moge je tylko podswietlic a gdy prubuje uruchomic to jest klepsydra jak by sie uruchamial i po chwili dalej nic. Przed chwila wsadzilem plyte od XPka i nagle wszystko ruszylo nie wiem co jest powodem tych zwiech moze ktos mi to powie prosze o pomoc. Kiedy wyciagam plyte to dalej zaczyna sie wieszac :/

Odpowiedzi: 2

Postrzelam sobie, bo wróżką nie jestem... niestety ;] - jakieś program uruchamiający się w tle po starcie systemu powoduje zwiechy - w kierunku tego napędu, może taśma sygnałowa/sam napęd leci w kulki i taki właśnie tego objaw?
Bobi
Dodano
02.06.2007 13:53:08
Niestety na podstawie tych informacji można tylko powróżyć ;), a wróżek na Forum, o ile wiem, nie ma. Polecam forumową szukajkę i lekturę FAQ. Pzdr.
kierofca
Dodano
02.06.2007 12:37:25
Pumas
Dodano:
31.05.2007 18:32:22
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1