Problemy z outlook express
Chodzi o to ze chyba zginla lub został uszkodzony plik od ksiazki adresowej. I outlook dział tzn. odbiera maile ale nie moge odpowiadac, ani pisac nowych maili. Wysakuje mi komunikat ze "wystapił błąd podczas otwierania tej wiadomosci" i tak za kaźdym razem. Przed naprawa systemu wyskakiwał bład ze outlook jest zel skonfigurowany i kazał mi go przeinstalowac. Ale jak wiadomo w xp nie ma mozliwosci odinstalowania za pomoca "dodaj usun programy", wiec próbowałem za pomoca tego wpisu w uruchom, który znalazłem na tym forum, ale to nie zadziałało – wyskoczył komunikat ze "istalacja sie niepowiodła"
Juź nie mam pomysłow co robić zeby wreszcie ten outlook działał jak nalezy
Juź nie mam pomysłow co robić zeby wreszcie ten outlook działał jak nalezy
Odpowiedzi: 4
Wielkie dzieki za pomoc udało sie :P
bialy2005:
Niestety wyszukiwarka nie znalazła na moim dyku zadnego pliku z rozszerzeniem *.wab ani *.wab~
Zaznaczyłś by wyszukiwało wśród plików ukrytch ??
Niestety wyszukiwarka nie znalazła na moim dyku zadnego pliku z rozszerzeniem *.wab ani *.wab~
Co dalej?????
Co dalej?????
W Documents and settings znajdziesz plik Twoj_nick.wab – usun go, lub zmien mu nazwe na np. Twoj_nick.wa_
W jego miejsce wrzuc plik/kopie ksiazki. Powinien znajdowac sie obok i nazywac sie tak samo, ale za "wab" ma jeszcze tylde – "Twoj_nick.wab~".
W jego miejsce wrzuc plik/kopie ksiazki. Powinien znajdowac sie obok i nazywac sie tak samo, ale za "wab" ma jeszcze tylde – "Twoj_nick.wab~".
Strona 1 / 1