problemy z instalacją + bledy po miesiacu uzytkowania
Siedze teraz na Windzie XPpro no i od jakiś dwuch dni niechce mi sie bardzo włanczać straszne jazdy ma... raz na 5 razy poprawnei sie włancza a w pozostałych 4 zawisza sie przy ładowaniu... dodatkowo włancza sie tylko wtedy jak wyskoczy informacje ze "hasło wygaśnei za X dni, czy chcesz je zmienić..." dzieje sie tak zawsze po około miesiącu uzytkowania co z tym zrobić? próbowałem z punktów przywracania systemu ale to zawiele nie daje...
moze to sie wyda strasznei banalne ale niemoge sobei z tym poradzić.... :(
drugi problem występuje po formacie.... zeby zainstalować XP musze najpierw zainstalować 98... bo jak chce go narmalnei zainstalować to neiwidzi płyty... ustawiam w biosie zeby mi pierwsze CD–ROM czytało wkąłdam płyte i włanczam komputer i nic nie zaskakuje... :( a jak wloze FDD startówke do 98 to odrazu ja chlapie....
prosze o pomoc... z góry dzięki za odpowiedz
moze to sie wyda strasznei banalne ale niemoge sobei z tym poradzić.... :(
drugi problem występuje po formacie.... zeby zainstalować XP musze najpierw zainstalować 98... bo jak chce go narmalnei zainstalować to neiwidzi płyty... ustawiam w biosie zeby mi pierwsze CD–ROM czytało wkąłdam płyte i włanczam komputer i nic nie zaskakuje... :( a jak wloze FDD startówke do 98 to odrazu ja chlapie....
prosze o pomoc... z góry dzięki za odpowiedz
Odpowiedzi: 1
Zaczałbym od sprawdzenia czy w ogole plyta jest bootowalna
Po 2 jesli tak, zresetowania ustawien BIOSu
Na koncu sciagniecie dyskietek i proba zainstalowania przy ich pomocy
To na poczatek
Po 2 jesli tak, zresetowania ustawien BIOSu
Na koncu sciagniecie dyskietek i proba zainstalowania przy ich pomocy
To na poczatek
Strona 1 / 1