Problemy z IE 7 i WMP 11

Witam.

Jestem tu po raz pierwszy i mam dwie sprawy, a mianowicie: 

1.    Czy ktoś wie dlaczego po zainstalowanym IE 7 -  jego otwarciu , a następnie po zamykaniu przeglądarki  - wyskakuje mi błąd i gada:
"wystąpił błąd z aplikacją Internet Explorer i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty"
...a dalej sygnatura błędu AppName iexplore.exe AppVer: 7.0.5730.11. Za każdym zamykaniem przeglądarki lub zakładek.
Sama przeglądarka działa OK, a tylko jest kłopot z jej zamykaniem.
Instalowałem ją drugi, trzeci raz.... i to samo. Dodam, że po odinstalowaniu IE 7 - IE 6 działa OK. Kłopot jest jedynie przy IE 7.

2.   Zainstalowałem WMP 11 w wersji angielskiej, po czym po kilku dniach ukazała się wersja polska. Chciałem ją zainstalować lecz podczas pobierania programu, pod sam koniec wyświetla mi komunikat, że instalowanie nie było możliwe, czy coś takiego. Nie wiem co mam zrobić abym mógł zainstalować WMP 11 w wersji polskiej. Odinstalowywałem (zgodnie z Centrum Pomocy XP - dodaj usuń programy) i nic. Cały czas mam po odinstalowaniu WMP 11 w wersji angielskiej.

Dodam, że  wszystkie krytyczne aktualizacje mam zainstalowane.

Czarmit 

Odpowiedzi: 1

czarmit:

2.   Zainstalowałem WMP 11 w wersji angielskiej, po czym po kilku dniach ukazała się wersja polska. Chciałem ją zainstalować lecz podczas pobierania programu, pod sam koniec wyświetla mi komunikat, że instalowanie nie było możliwe, czy coś takiego. Nie wiem co mam zrobić abym mógł zainstalować WMP 11 w wersji polskiej. Odinstalowywałem (zgodnie z Centrum Pomocy XP - dodaj usuń programy) i nic. Cały czas mam po odinstalowaniu WMP 11 w wersji angielskiej.

http://xp.net.pl/forum/viewtopic.php?t=14630

Piotr P.
Dodano
01.01.2007 17:50:07
czarmit
Dodano:
01.01.2007 16:05:39
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1