problemy z gf 4

wiem ze jest to jedna z najgorszych kart graficznych ale jesli juz ją mam to musze sie jeszcze z nią pomeczyc poprostu nic mi nie działa zadna gra zaden film wszystko sie wiesza nie pomaga instalacja sterowników z płyty , czy z internetu , nawet sformatowałem dysk i zainstalowałem xp ( przedtem milenium) chciałem ją oddać na gwarancje ale narazie sklep w którym ją kupiłem zmienia siedzibe i zostanie otworzony dopiero po inwentaryzacji, panowie co mam zrobić? jak włanczam jakąs gre obojetnie jaką nawet taką która ma 3mb to cała sie tnie i pojawiają sie takie fioletowe pionowe smugi

Odpowiedzi: 7

AIDA32, ew. ciąg znaków przy starcie – dół ekranu i wrzucić go w gogle. Zawiera w sobie dane o producencie.
Rebe
Dodano
28.03.2004 10:43:46
czekam az mój sklep spowrotem otworzą i oddaje tą karte na gwarancji i kupuje jakiegos radeona czy ktos wie jak sprawdzić nazwe tej płyty?
Anonymous
Dodano
27.03.2004 22:34:13
Na RIVIE sa takie srednie wentylatorki moze kup taki wentylek i zamontuj sobie :?:
Ukey
Dodano
27.03.2004 20:17:10
no dobra sprubuje tego numeru a tak poza tematem to jak sparwdzić nazwe płyty głównej bo kumpel ma jakoś dziwną płyte na której poprostu nie ma nazwy a potrzebuje mu sciagnąc sterowniki?
Anonymous
Dodano
27.03.2004 16:19:44
W windzie nie ma efektów graficznych które zmusiłyby kartę do cięźszej pracy (tak jak w grach) spróbuj popawić chłodzenie na karcie. Wstępnie moźesz otworzyć budę i podstawić pod gpu jakimś mały wiatraczek, jeśli problemy miną to znaczy ze karta się przegrzewa i trzeba ją oddać do reklamacji.
darek_dade
Dodano
27.03.2004 14:46:40
na karcie nie mam wentylatora a pozostałe czyli na procku i główny są nowe , ale mozliwe zeby sie przegrzewła odrazu po włączeniu komputera?
Anonymous
Dodano
27.03.2004 14:17:39
Moźe wentylator na gpu i nie działa i karta się przegrzewa. Z jakegokolwiek innego powodu moźliwe jest źe karta się przegrzewa
darek_dade
Dodano
27.03.2004 13:48:11
Anonymous
Dodano:
27.03.2004 10:27:20
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1