Problemy z folderem mój komputer

Witam mam problemy z folderem mój komputer, po otwarciu folderu wyskakuje w menadżerze zadań brak odpowiedzi,po jakimś czasie na oko minuta pokazują się ikonki w oknie folderu mój komp. ale kliknięcie na którąkolwiek z nich powoduje znowu brak odpowiedzi. Pomocy jak to naprawić

Odpowiedzi: 4

sprawa została opanowana, przyczyną była padnięta jedna z nagrywarek dvd jakiś błąd wejścia i wyjścia ciekawe z czym to sie je :lol:
harnasjanusz
Dodano
29.06.2007 14:11:05
Może uszkodzony plik explorer.exe - podmienic spróbuj expandem (w przyklejonym FAQ masz informacje jak to zrobić) A jak to nie pomoże to mimo Twoich zapewnien o czystości logi Hijacka i SilentRunners chciałbym obejrzeć. Dodatkowo - zerknąć możesz w pogląd zdarzeń (start -> uruchom -> eventvwr.msc) i sprawdzić czy nie ma jakichś informacji (błędów/ostrzeżeń) tyczących się tego problemu.
Żółty
Dodano
29.06.2007 12:34:57
Może uszkodzony plik explorer.exe - podmienic spróbuj expandem (w przyklejonym FAQ masz informacje jak to zrobić) A jak to nie pomoże to mimo Twoich zapewnien o czystości logi Hijacka i SilentRunners chciałbym obejrzeć. Dodatkowo - zerknąć możesz w pogląd zdarzeń (start -> uruchom -> eventvwr.msc) i sprawdzić czy nie ma jakichś informacji (błędów/ostrzeżeń) tyczących się tego problemu.
Żółty
Dodano
29.06.2007 12:34:45
System wolny od syfu ?? W trybie awaryjnym tak samo się dzieje ?? Na innym koncie użytkownika tak samo się dzieje ??
Żółty
Dodano
29.06.2007 12:20:37
  • harnasjanusz 29.06.2007 12:28:12

[quote=Żółty]System wolny od syfu ?? W trybie awaryjnym tak samo się dzieje ?? Na innym koncie użytkownika tak samo się dzieje ??[/quote] 3*tak

harnasjanusz
Dodano:
29.06.2007 10:14:32
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1