Problemy z filmami
Coś się zepsuło w systemie i nie chce mi filmów odtwarzać, pomimo nowych kodeków ffdschow, matroska, divx, xvid itd. Kaźdy player jakiego włanczam zawiesza się bestplayer, subedit, allplayer, cinema player jednym słowem wszystko. Z kodekami tak kombinowałem źe to niemoźe być to. Próbowałem teź wszystko odinstalować i na nowo instalnąć – nie działa. Co mam z tym zrobić. Moźe ręcznie wykasować pliki – tylko jakie ??? Jedyne co dział to vcl i mpc ale one nie odtwarzają napisów :( Pomóźcie
Odpowiedzi: 12
Weź daj sobie spokój z instalowaniem kaźdego kodeka po kolei ściagnij jakiegoś mega packa ja uźywam 05klcodec234f zajmuje jakieś 9 mb i ma wszystko czego potrzebujesz jeszcze niebyło źeby mi jakiś film nieruszył no i kaźdy player działa
to se formata strzel C,wgraj allplayera zrob update i se filmy ogladaj ,a na marginesie to po co ci tyle kodekow???.hehe narka
Szczerze to temat moźemy uznać za zamknięty. Liczą się tylko 2 programy MPC i VCL, reszta to kicha i tyle. Są to najlepsze, najwygodniejsze i najbardziej uniwersalne player. Jeśli się myle to poprawcie mnie :)
lord:
Powiedz bobi, jak się włącza napisy w WMP ?? bo nigdy nie wiedziałem źe się da
Z poczatku to zyczyłbym sobie abys mojego nicku nie przekrecał albo chociaz zachował poprawnosc do do wielkich liter
WMP to Windows Media Player a my rozmawiamy o MPC Media PLayer Classic
Chociaz w WMP tez mozna uruchomic napisy
Zeby gołosłownym nie byc to zamieszczam screen
PS: W przypaku bledu po kliknieciu Load Subtitles
Polecam :lol: link: :arrow: http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=18853
Jak otworzyć napisy w media player classic.
Sądze źe jedynym wyściem będzie albo napisy w mpc albo reinstalka bo z kodekami pawiłem się kilka godzin i nic. Pewnie jakieś dziadostwo się w sytemie zawieruszyło.[/url]
Sądze źe jedynym wyściem będzie albo napisy w mpc albo reinstalka bo z kodekami pawiłem się kilka godzin i nic. Pewnie jakieś dziadostwo się w sytemie zawieruszyło.[/url]
Ale nie zgodze sie ze MCP nie obsługuje napisów bo to nieprawda
Powiedz bobi, jak się włącza napisy w WMP ?? bo nigdy nie wiedziałem źe się da
yasiu777:
Tak kaźdy film obojętnie jaki format nie działa ...
Kurna cos mi dzisiaj na oczy poszlo :lol:
Napisze tak, tez miałem tak u siebie i przyczyna byl "lewy" kodek
Nie znalazlem konkretnego winowajcy wiec wywalilem wszystkich, sciaglem nowe instalki z innego zrodła, zainstalowałem i smigało
Tak kaźdy film obojętnie jaki format nie działa ...
yasiu777:
przecierz pisałem źe w mpc i vcl działa, ale te programy nieobsługują napisów.
Tak kaźdy film obojętnie jaki format nie działa za wyjątkiem tych 2 programów.
No dobra nie obczaiłem na poczatku skrotu MPC
Ale nie zgodze sie ze MCP nie obsługuje napisów bo to nieprawda
Nie napisałes czy nie otwiera konkretnego filmu czy wszystkich
Takie klocki wystapuja gdy chcesz otworzyc film (np SVCD) na zwyklych playerach, natomiast MPC ma wbudowany kodek dekodujace ten format
przecierz pisałem źe w mpc i vcl działa, ale te programy nieobsługują napisów.
Sprobuj jeszcze odpalić toto przez Media Player Classic
Kazdy film tak samo ??
Kazdy film tak samo ??
nie zawsze tyle miałem i wszystko chulało
Strona 1 / 1