Problemy z FastTrak Lite 100
Mam problemy ze sterownikami z kontrolerami FastTrak Lite 100. Kiedy uruchamiam jakąś grę po prostu się zawiesza. Czy ktos wie o co chodzi!
Odpowiedzi: 5
Posiadam Gigabyte GA–7VAXP z kontrolerem Raid 133 i na nim mam podłączony dysk 20GB Baracuda ATA100,(sa 2 partycje jedna NTFS i 2 FAT 32 a na niej W98 sprzet pod XP mi sie restartuje jak chce nie moge wyczaic konkretnego powodu, wczesniej mialem zasilac 250W i nędzną obudowe przez ktora na procku mialem czesto 70 C,myslalem ze to to ale zminilem obudowe i zasilacz na 400W – fakt temp spadla do 55 przy max obciazeniu ale sprzed dalej sie wiesza i potym odrazu restart, sciagalem new sterowniki do Raid i nic w koncu wypielem szelke z raid i podlaczylem noramalnie i na razie jest spoko poza tym ze jak jestem w necie to po jakims czasie wyswietla sie komunikat ze za 1 min bedzie restart (wkurza mnie to)
Wczoraj instalowalem na nowo XP i przy podłączeniu przez kontroler wieszal mi sie podczas kopiowania plikow a bez raid wszystko bylo spoko. Moze ktos wie cos na temat współpracy XP z kontrolerami.
Wczoraj instalowalem na nowo XP i przy podłączeniu przez kontroler wieszal mi sie podczas kopiowania plikow a bez raid wszystko bylo spoko. Moze ktos wie cos na temat współpracy XP z kontrolerami.
Tyle tylko,źe nie mogę nigdzie znaleźć tyhc sterowników. Byłem na stronie producentai nic. Oczywiście mogłem źle szukać, tak więc, jeźeli wiesz gdzie to podeślij adres...
Ja mam FastTracka 133 "litle" i u mnie wszystko bez problemów. Moze pomoze sciągnięcie nowych sterów, albo update biosu samego kontrolera. Ale zastanawiam się czy to na pewno kontroler. Moźe przyczyna tkwi w czym innym?
Strona 1 / 1