Problemy z dzwiękiem po przeinstalowaniu windy
Niewiem co sie dzieje przeinstalowałem winde tak jak naleźy ale kiedy słucham muzyki na winampie głos(dzwięk) jest jakiś zniekształcony niewyrazny jakby przytłumiony no i głośniki trzeszcą jak cholera zabawa eqalizerem nie pomaga .....niewiem mi sie juź pomysły skończyły :(
Odpowiedzi: 12
Jackal004:
Czy w windows XP jest coś takiego jak Sound Effect Manager???? a jezlei tak to gdzie:)
W panelu sterowania :idea:.
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=27460
Czy w windows XP jest coś takiego jak Sound Effect Manager???? a jezlei tak to gdzie:)
Wiesz co, sterownikow do tego jest w necie jak psow. Nic tylko probowac.Jackal004:
VIA 97 Enhanced Audio Controller
Upsss kurna :P .Bobi:
Jakiego znowu Seekera ?
Wpierdzieliles se niebieskiego, byle jakiego avatara, tom sie z niebieskim Seekerem pomylil :mrgreen: .
EL NINO:
Ja to skoczylbym po flaszke, zeby umysl rozsietlic :P .Jackal004:
ogólnie niewiadomo co robić :(Skoro rzezi, skad wiesz ze dobre ? Po drugie, jeszcze nikt sie nie dowiedzial coz to za karta, wiec pozostaje Ci wierzyc ze nowszych nie ma. A starsze ? A kodeki ?Jackal004:
sterowniki są dobre nowszych nie ma
Sam sie sobie dziwie, ze staram sie cokolwiek napisac, nie wiedzac dokladnie nic. Linka podanego przez Seekera oczywiscie odwiedziles ? Chyba nie, skoro nie ma efektu :P .
wątpie źe jakiś efekt będzie nawet jak podam nazwe karty ale co mi tam VIA 97 Enhanced Audio Controller (WDM)stery są z płytki którą miałem przy kompie aktualizować sie niechcą bo zapewne nie ma nowszych
EL NINO:
Linka podanego przez Seekera oczywiscie odwiedziles ?
Jakiego znowu Seekera ? Na Seekera najeźdzasz, ze nocami przed kompem siedzi i pierdoły wypisuje, a Ty z samego rana nicków rozpoznać nie mozesz :wink: :mrgreen:
Oj chyba sie wczoraj balowało.
/OT
Ja to skoczylbym po flaszke, zeby umysl rozsietlic :P .Jackal004:
ogólnie niewiadomo co robić :(
Skoro rzezi, skad wiesz ze dobre ? Po drugie, jeszcze nikt sie nie dowiedzial coz to za karta, wiec pozostaje Ci wierzyc ze nowszych nie ma. A starsze ? A kodeki ?Jackal004:
sterowniki są dobre nowszych nie ma
Sam sie sobie dziwie, ze staram sie cokolwiek napisac, nie wiedzac dokladnie nic. Linka podanego przez Seekera oczywiscie odwiedziles ? Chyba nie, skoro nie ma efektu :P .
EL NINO:
Wysechl, ale nic nie rzęźi :P :P . Kompa se wymien, albo kolejnego formata pierdyknij :mrgreen: .
Tylko na WinAmpie ? Sterowniki dzwieku dobre zainstalowales ? Nie ma lepszych/nowszych ? WinAmpa probowales juz przeinstalowac ?
właśnie nie tylko na winampie podczas odtwarzania filmów itp.itd.sterowniki są dobre nowszych nie ma formatu windy nie ma co robić jest wgrany poprawnie ogólnie niewiadomo co robić :(
Wysechl, ale nic nie rzęźi :P :P . Kompa se wymien, albo kolejnego formata pierdyknij :mrgreen: .
Tylko na WinAmpie ? Sterowniki dzwieku dobre zainstalowales ? Nie ma lepszych/nowszych ? WinAmpa probowales juz przeinstalowac ?
tobie to wysechł ale dawno temu mózg :mrgreen:EL NINO:
Mnie wychodzi, ze membrana w glosniku wysechła za bardzo :mrgreen: .Jackal004:
ale głos bardzo rzęzi
EL NINO:
ale głos bardzo rzęzi
e...tam – to wirus ........ zapalenia płuc ;).
ale głos bardzo rzęzi
Zacznij moze najpierw od lektury:
– http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=22587
Jak juz bedziesz wiedział gdzie popełniłes bląd zaedytuj pierwszego posta.
– http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=22587
Jak juz bedziesz wiedział gdzie popełniłes bląd zaedytuj pierwszego posta.
Strona 1 / 1