problemy problemy i jeszcze raz problemy!!!

siema! mam problem z Xp poniewaź przewaźnie kiedy wchodze na rózne strony wyskakuje bład o jakims Debugowaniu a dokładnie tak : Wystąpił błąd w czasie wykonywania, czy chcesz debugować? Wiersz:23 Błąd:Oczekiwano Obiektu i opcje Tak i Nie,dosyc często sie to pojawia i mnie to strasznie draźni!!albo przy uruchamianiu niektórych gier jak np. State Of Emergency, Empire Earth występuje bła o jakieś bibliotece i pamięci !!!i mam jeszcze jeden problem dotyczący gry Gothic I i II cos mi sie skszaniło z grafiką i w środku jakiejkolwiek budowli sciany i sufit maja takie dziwne kolory....trudne do opisania !!!moge wysłac screena komp mam taki AMD Athlon 2500+,512 mb ram,GeForce Fx 5200 128 mb,wczesniej takich problemów nie mialem ... dopiero ten problem z tymi kolorami mialem po zainstalowaniu paru modow,ale wszystko pousuwałem i myslaelm ze bedzie ok ale figa nic,cały rejestr wyczyscilem z Gothic i nic:(:(,mam jeszcze jedno pytanie czy do zrobienia Formatu dysku C trzeba mieć płyte instalacyjną z Windowsem?jezeli tak to skad ją wziaść?z goory thx
P.S. troche nie jasno pisze ale jak cos to wytłumacze dokladniej

Odpowiedzi: 2

serdeczne dziex :)
Muro
Dodano
18.01.2005 10:45:58
Muro:
Wystąpił błąd w czasie wykonywania, czy chcesz debugować?
Wszystko juz kurna bylo. Wystarczy w "Szukaj" wpisac odpowiednia fraze. Tutaj wylacz debugowanie w Opcjach internetowych.
Muro:
występuje bła o jakieś bibliotece i pamięci
blablabla nie moze byc reed ? To rowniez znajdziesz poprzez "Szukaj".
Muro:
cos mi sie skszaniło z grafiką
Sterowniki sprobuj przeinstalowywac.
Muro:
czy do zrobienia Formatu dysku C trzeba mieć płyte instalacyjną z Windowsem?
Nie, nie trzeba. Wystarczy dyskietka startowa w98.
Muro:
skad ją wziaść?
Plyte z systemem kupuje sie w sklepie.
EL NINO
Dodano
18.01.2005 01:05:54
Muro
Dodano:
17.01.2005 23:40:23
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1