problemy problemy i jeszcze raz problemy!!!
siema! mam problem z Xp poniewaź przewaźnie kiedy wchodze na rózne strony wyskakuje bład o jakims Debugowaniu a dokładnie tak : Wystąpił błąd w czasie wykonywania, czy chcesz debugować? Wiersz:23 Błąd:Oczekiwano Obiektu i opcje Tak i Nie,dosyc często sie to pojawia i mnie to strasznie draźni!!albo przy uruchamianiu niektórych gier jak np. State Of Emergency, Empire Earth występuje bła o jakieś bibliotece i pamięci !!!i mam jeszcze jeden problem dotyczący gry Gothic I i II cos mi sie skszaniło z grafiką i w środku jakiejkolwiek budowli sciany i sufit maja takie dziwne kolory....trudne do opisania !!!moge wysłac screena komp mam taki AMD Athlon 2500+,512 mb ram,GeForce Fx 5200 128 mb,wczesniej takich problemów nie mialem ... dopiero ten problem z tymi kolorami mialem po zainstalowaniu paru modow,ale wszystko pousuwałem i myslaelm ze bedzie ok ale figa nic,cały rejestr wyczyscilem z Gothic i nic:(:(,mam jeszcze jedno pytanie czy do zrobienia Formatu dysku C trzeba mieć płyte instalacyjną z Windowsem?jezeli tak to skad ją wziaść?z goory thx
P.S. troche nie jasno pisze ale jak cos to wytłumacze dokladniej
P.S. troche nie jasno pisze ale jak cos to wytłumacze dokladniej
Odpowiedzi: 2
serdeczne dziex :)
Wszystko juz kurna bylo. Wystarczy w "Szukaj" wpisac odpowiednia fraze. Tutaj wylacz debugowanie w Opcjach internetowych.Muro:
Wystąpił błąd w czasie wykonywania, czy chcesz debugować?
blablabla nie moze byc reed ? To rowniez znajdziesz poprzez "Szukaj".Muro:
występuje bła o jakieś bibliotece i pamięci
Sterowniki sprobuj przeinstalowywac.Muro:
cos mi sie skszaniło z grafiką
Nie, nie trzeba. Wystarczy dyskietka startowa w98.Muro:
czy do zrobienia Formatu dysku C trzeba mieć płyte instalacyjną z Windowsem?
Plyte z systemem kupuje sie w sklepie.Muro:
skad ją wziaść?
Strona 1 / 1