Problemy językowe z win XP– brak mobilności międzynarodowej?

Kupiłem kompa z winXPhome... w języku polskim.Następnie przyjechałem do UK i chcąc się podłączyć do internetu na stałe napotkałem na błąd polegający na braku akceptacji języka pol. przez instalkę internetu.Początkowo pomyślałem źe zmienę znaczki i klawiaturę na ang. i po kłopocie.Nic z tego.Zapytałem techników z serwisu dostarczającego internet i odpowiedź była: źe oni zrobili instalkę zgodnie z wymogami tegoź systemu gdyź instalka była do wyboru teź pod inne systemy bez potrzeby stosowania na tym poziomie oprogr. opcji językowych.Następnie udałem się do sklepu z kompami i oprogr. zajmującego się serwisem i odpowiedź na pytanie co robić była:dać kupę szmalu za nowy system i po problemie.Po mojemu bzdura.Czy na prawdę ten system jest tak niemobilny???Nawiasem mówiąc dałem tą kasę bo zleźało mi na internecie i dzięki temu mam łączność ale dla czego na jednego kompa dwa systemy,a korporacja kasuje taką kasę za takiego niemobilnego nieudacznika???

Odpowiedzi: 1

1. To IMO nie blad systemu, a do dupy tworcy takiej "instalki".
2. Nie potrafisz recznie ustawic sieci ? Niech Ci madrale podadza wszystkie ustawienia, wpiszesz je sobie z klawiatury.
EL NINO
Dodano
20.12.2005 09:36:33
waldox
Dodano:
20.12.2005 03:03:53
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1