Problemik z sp2 i UXTheme Multi–Patcher 1.5.1

Hehehe, a myślałam, źe nie będzie problemów.....
Zainstalowałam UXTheme Multi–Patcher 1.5.1 i styl windy jest standardowy (nawet nie domyślny np. niebieski, tylko taki jak win98!). Zadne themes nie chcą się ładować! (a napisane było w UXTheme, źe niby działa z sp2... :| ).
Co mam teraz zrobić, źeby przywrócić ustawienia standadrowe lub jak zrobić, źebym mogła podmieniać i zmieniać style???
Odpowiedzcie szybko, tylko nie piszcie źe mam robić format :/

UPDATE:
Juź znalazłam rozwiązanie: ale posta zostawiam dla potomnych. Chcecie odblokować style winxp z sp2, pobierzcie nowy UxTheme Patcher (ja mam wersję 2.5.1) z tej lokalizacji

Lia

Odpowiedzi: 8

ten problem juź rozwiązałem ale nie wiem jak zmienic ikony kursory itp bez uźycia programów jeźeli ktoś wie to niech da znac, dzięki pozdro
Mac–Abra
Dodano
29.01.2006 18:26:32
zajrzyj:
http://www.komputerswiat.pl/download/004–upiekszanie_tematy_windows.html
6–ta pozycja od góry.

to tyle z wielu linków w googlarce....
Floating
Dodano
29.01.2006 18:16:19
Witam czy ktos mógłby mi poslac na maila ten nowy UXtheme Patcher bo nie idzie go pobrac z tej strony:/
Mac–Abra
Dodano
29.01.2006 17:37:47
Witam czy ktos mógłby mi poslac na maila ten nowy UXtheme Patcher bo nie idzie go pobrac z tej strony:/
Mac–Abra
Dodano
29.01.2006 17:37:47
ja surfując po sieci zbieram najprzeróźniejsze
formy graficzne do "moich obrazów", potem sobie
zmieniam tapetki na jakie chcę.
wszelkie programy – oferty z czasopism komputerowych
omijam, bo często są lewe... :wink:
a tak (jw) moźna dowolnie zmienić pulpit, i jak kto
ma uruchomiony wygaszacz to pełny wypas... :wink:
Floating
Dodano
24.03.2005 01:10:05
Mogłem poczekać z formatką :wink:

Dla swojego bezpieczeństwa wole sie juz nie bawić w to :D

Dzięki za radę, moźe kiedyś wypróbuje
motorniczy10
Dodano
23.03.2005 13:32:09
motorniczy10:
Kurna kiedyś to zainstalowałem..styl zmienił się na gorszy niź klasyczny windows i nic się nie dało robić :( Spytałem się na tym forum i na jeszcze innym co moge zrobić a nikt mi nie odpowiedział, więc strzeliłem sobie format c: i winda mi chodzi ładnie :wink:
Juź tego nigdy nie instaluje. Jak chce sobie zmienić skórkę to Style XP wgrywam i koniec.
Pozdrawiam

Teraz juź nie masz się co obawiać. Ja wczoraj teź to wgrałam i pojawił się standard, a źadna skóra nie chciała się załadować, łącznie ze standardowym niebieskim xp. Więc zainstalowałam ten nowy patcher. Najpierw przywrócił sobie poprzedni plik .dll a po restarcie uruchomiłam go ponownie i odblokowały się themes i teraz wrzucam nowe bez uźycia style xp.
Pozdrawiam
Lia
Lia
Dodano
23.03.2005 12:23:48
Kurna kiedyś to zainstalowałem..styl zmienił się na gorszy niź klasyczny windows i nic się nie dało robić :( Spytałem się na tym forum i na jeszcze innym co moge zrobić a nikt mi nie odpowiedział, więc strzeliłem sobie format c: i winda mi chodzi ładnie :wink:
Juź tego nigdy nie instaluje. Jak chce sobie zmienić skórkę to Style XP wgrywam i koniec.
Pozdrawiam
motorniczy10
Dodano
23.03.2005 09:20:15
Lia
Dodano:
23.03.2005 00:07:28
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1