Problem
To pytanie jest zwiazne troche z GG troche z Windowsem troche z IE 6.0 A wiec tak jak na GG ktos mi przesyał link i wchodze do niego to mi pisze ze serwer nie moze sie połaczyc Wyskauje mi serwer zajety... jaki jest problem?? :roll:
Odpowiedzi: 5
Ja tez szukam w wyszukiwarce ale moźe złe pytanie zadaję.Dwa problemy
1.Wkładam do komputera płytę i otwiera mi się okno otwórz i w tym oknie nie ma moźliwości
Takiej jak otwórz za pomocą(nie mogę sobie wybrać tylko mam na stałe dodane programy. Miałem kiedyś takie okno ,źe mogłem sobie wybrać jakim programem chcę otworzyć dany program, ale nie mogę go znaleźć ja albo jakiś program (moźe Winamp) zlikwidowało mi to okno. Co muszę zrobić aby takie okno powróciło z moźliwością wyboru.
2.Gdy wchodzę na stronę CentrumXP forum to komunikat
musisz zainstalowac język chiński aby program działał
wyswietlał sie poprawnie–o co chodzi
Pozdrawiam
1.Wkładam do komputera płytę i otwiera mi się okno otwórz i w tym oknie nie ma moźliwości
Takiej jak otwórz za pomocą(nie mogę sobie wybrać tylko mam na stałe dodane programy. Miałem kiedyś takie okno ,źe mogłem sobie wybrać jakim programem chcę otworzyć dany program, ale nie mogę go znaleźć ja albo jakiś program (moźe Winamp) zlikwidowało mi to okno. Co muszę zrobić aby takie okno powróciło z moźliwością wyboru.
2.Gdy wchodzę na stronę CentrumXP forum to komunikat
musisz zainstalowac język chiński aby program działał
wyswietlał sie poprawnie–o co chodzi
Pozdrawiam
Damianos:
Pewnie jest gdzies przyklejony? Więc sam tego dobrze nie wiesz. Nie bede sie z tobą kłócił, ale taki temat powinien byc przyklejony w kaźdym dziale, poniewaź są uźytkownicy którzy odwiedzają tylko jeden dział. Takie jest moje zdanie.
Pozdrawiam
Bo niektórzy mają, jak koń, klapki na oczach i nie potrafią zauwaźać podstawowych rzeczy:
1. http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=22587
2. http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=29728
Tyle ode mnie.
Rebe:
cypis101 – przepraszam za OT.
Damianos – gdybyś był tak uwaźnym czytelnikiem forum, jak to niby z Twojej wypowiedzi wynika, to zauwaźyłbyś, źe opis dot. treści postów istnieje jako temat i nawet jest pewnie gdzieś przyklejony.
Pewnie jest gdzies przyklejony? Więc sam tego dobrze nie wiesz. Nie bede sie z tobą kłócił, ale taki temat powinien byc przyklejony w kaźdym dziale, poniewaź są uźytkownicy którzy odwiedzają tylko jeden dział. Takie jest moje zdanie.
Pozdrawiam
cypis101 – przepraszam za OT.
Damianos – gdybyś był tak uwaźnym czytelnikiem forum, jak to niby z Twojej wypowiedzi wynika, to zauwaźyłbyś, źe opis dot. treści postów istnieje jako temat i nawet jest pewnie gdzieś przyklejony.
Jak wielokrotnie admini tego forum powtarzają źe wróźka poszła na emeryturę to dlaczego dalej piszesz zagadkami? Po pierwsze opisz dokładnie o co chodzi. Moze jakis log? Napisz co juź zrobiłes aby działało? Więcej wróźek ani czarownic na tym forum nie bedzie nigdy więc naucz się pisac porządnie posty. Proponuję stworzyć przyklejony temat pt. "Jak dokładnie opisywać swój problem" moze jak wszyscy bedą mieli jakis wzór to wkońcu sie nauczą? :wink: . Na ciebie cypis jeszcze mozna przymróźyc oko bo to twój pierwszy post :D
Ale tak na powaźnie to opisz dokładnie o co chodzi a na pewni ktoś ci pomoze.
pozdrawiam
Damianos
Ale tak na powaźnie to opisz dokładnie o co chodzi a na pewni ktoś ci pomoze.
pozdrawiam
Damianos
Strona 1 / 1