problem
antywirus wykasował mi plin winsys32.exe
co mam zrobić czy jest jakaś kopia tego pliku
albo czy ktos moźe przesłac mi ten plik
co mam zrobić czy jest jakaś kopia tego pliku
albo czy ktos moźe przesłac mi ten plik
Odpowiedzi: 9
Mikołaj–Beny:
A wejś zainstaluj winXP od nowa.I jak bedziesz w windowsie no to codziennie rób sobie "punkt przywracania",nie wgrywaj źadnego AntyVirusa.I przywracaj system do danego punktu.Danych nie stracisz!!!!!!!
źe ja o tym nie wiedziałem i ciagle sie męcze z tym moim złomem.........
Kolego do tej pory zwisały mi takie posty jak Twoj ale uwierz, ze co za duzo to nie zdrowo.
Nie masz nic ciekawego, pomocnego do przekazania to zrob najprostsza z rzeczy – zamilcz zamiast sie wydurniać.
Nie masz nic ciekawego, pomocnego do przekazania to zrob najprostsza z rzeczy – zamilcz zamiast sie wydurniać.
Gościu Ja nie mam i mi chodzi od miesiąca bez źadnego virka i bez formatowania
Mikołaj–Beny:
A wejś zainstaluj winXP od nowa...nie wgrywaj źadnego AntyVirusa.!!
po prostu boska odpowiedz: nie wgrywaj sobie antywirusa :d bardzo dobra podpowiedz
wiesz najlepiej to codzioennie formatowac dysk bo jak siedzisz w necie to non stop jakies robactwo ci wlazi,albo lepszy pomysl nawet nie wlaczaj kompa bo po co ?? zeby znowu formatowac dysk :d ??
Mikołaj–Beny:
A wejś zainstaluj winXP od nowa.I jak bedziesz w windowsie no to codziennie rób sobie "punkt przywracania",nie wgrywaj źadnego AntyVirusa.I przywracaj system do danego punktu.Danych nie stracisz!!!!!!!
Genialne :idea:
Żółty racje ma, to jakieś robactwo.
Plik wykasowany przez antywirusa albo recznie,a wartosc w RUN jest i stad system podczas uruchamiania zgłasza jego brak.
Hijack This sciagnij i zrob log.
(dzial Bezpieczenstwo >> FAQ >> HijackThis)
Plik wykasowany przez antywirusa albo recznie,a wartosc w RUN jest i stad system podczas uruchamiania zgłasza jego brak.
Hijack This sciagnij i zrob log.
(dzial Bezpieczenstwo >> FAQ >> HijackThis)
czemu twierdzisz źe to nie wirus??
Jeśli ci wyskakuje przy starcie systemu, źe nie moźna odnaleźć tego pliku, czy coś w tym stylu, to usuń wpis z rejestru:
Któraś z gałęzi:
HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce
HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunService
HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce
HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunService
wartość będzie miała w danych ścieźkę do omawianego pliku.
Jeśli ci wyskakuje przy starcie systemu, źe nie moźna odnaleźć tego pliku, czy coś w tym stylu, to usuń wpis z rejestru:
Któraś z gałęzi:
HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce
HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunService
HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce
HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunService
wartość będzie miała w danych ścieźkę do omawianego pliku.
I bardzo dobrze, źe Ci wykasował ... Bo to chyba wirusek jest ...
Strona 1 / 1