Problem
Mam pytanie dlaczego gdy sciagam jakis plik z torenta albo innego programu typu p2p nie dziala mi net
Odpowiedzi: 7
jest to bit comet i bearshare
witam. napisz jaki to progam. prawdopodobnie program nie zostawia juz zasobów loncza dla przegladarki. wiekszośc programów p2p ma mozliwosc regulowania przepustowosci loncza dla danego programu jesli uzywasz np: dc w którym albo nie ma takiej mozliwosci (starsze wersje) albo jest to dosc ciezkie do zrobienia (nowsze wersje) to zainteresuj sie programem netlimiter.
PS przegapilem ostatni post. zainteresuj sie netlimiter.
witam. napisz jaki to progam. prawdopodobnie program nie zostawia juz zasobów loncza dla przegladarki. wiekszośc programów p2p ma mozliwosc regulowania przepustowosci loncza dla danego programu jesli uzywasz np: dc w którym albo nie ma takiej mozliwosci (starsze wersje) albo jest to dosc ciezkie do zrobienia (nowsze wersje) to zainteresuj sie programem netlimiter.
Bit comet i BearShare
nowlasnie sam nie mam pojecja jak to mozliwe ale nie chca mi sie otwierac stronki
Sprawdź moźe w opcjach programu p2p ile łącza mu przydzieliłeś na download i ile na upload. Jeśli program nie ma ograniczeń, nie zostawia nic netu dla przegladarki. Jaki to program?
nierozumiem? skoro ściągasz to jak moźe nie działać.
Strona 1 / 1