Problem
siemka, nie chce robic formata a w czasie wlanczania systemu wyskakuje mi blad Explorera...i znika pasek start i nie mam ikon na pulpicie.W sumie mam tylko tapete.Mozna to jakos zrobic..bez formatowania dysku
Odpowiedzi: 3
Kiedys mialem podobny problem i okazało sie źe w systemie krył się sławny Trojan downloader wiec sprobuj przeskanować n.p antitrojanem lub innym specem od trojanów..
Zatrzymajmy się dłuźej nad tym explorerem, zazwyczaj jego błędy nie występują samoistnie, ale są powiązane z obecnością w systemie róźnej maści syfu bądz pozostałosci po nim.
System masz czysty, przeskanowany na obecnosc nieproszonych gości ?
Na szybko moźesz sobie przeanalizować log z programu HiJackThis oraz np. samodzielnie czy przy pomocy innych osób Silent Runners.
BTW, nazwa tematu nic nie mówi, tutaj przewaźnie kaźdy ma jakiś "problem". Wyraźaj się skrótowo, ale jednocześnie konkretnie przy dobieraniu nazwy.
System masz czysty, przeskanowany na obecnosc nieproszonych gości ?
Na szybko moźesz sobie przeanalizować log z programu HiJackThis oraz np. samodzielnie czy przy pomocy innych osób Silent Runners.
BTW, nazwa tematu nic nie mówi, tutaj przewaźnie kaźdy ma jakiś "problem". Wyraźaj się skrótowo, ale jednocześnie konkretnie przy dobieraniu nazwy.
Moźe moźna – zaleźy czym błęd jest powodowany. To zaś powinno wynikać z informacji w logach.
Zaś sama podmiana dokonywana być moze z konsoli odzyskiwania* przy uźyciu polecenia expand*
*informacje szczególowe w pomocy systemu.
Zaś sama podmiana dokonywana być moze z konsoli odzyskiwania* przy uźyciu polecenia expand*
*informacje szczególowe w pomocy systemu.
Strona 1 / 1