Problem ze zniknieciem partycji

Mam 2 partycje na pierwszej mam windowsa a na drugiej mialem gry, programy itp dzis wlanczam kompa a tu nie ma drugiej partycji:/. jesli ktos wie jak ja odzyskac nie tracac tego co na niej bylo to prosze o pomoc.

Odpowiedzi: 5

oka mam dysk ale jest napisane ze musze go sformatowac zeby dzialal. Po sformatowaniu dam rade jakos odzyskac dane z tego dysku ?

Oka juz wiem mam program do odzyskiwania moze sie uda. wielkie dzieki za pomoc
Gonzi
Dodano
06.09.2005 16:15:50
Zajrzyj do zarządzania dyskami (jak to odpalić to helpie poczytaj) i obadaj co jest grane.
Żółty
Dodano
06.09.2005 15:48:19
a zrobiłeś jak gusioo kaźe??

Pomoge ci troche bo nowy jesteś. Kliknij link podany przez gusia wpisz znik* partycj*, wybierz dział XP i zaznacz szukaj wszystkich słów i oczywiście przejrzyj wyniki
MetaVirus
Dodano
06.09.2005 15:47:53
ERROR wyskoczylo cos takiego

e:\ odwołuje sie do lokalizacji, ktora jest niedostepna.MOze ona znajdowac sie na dysku twardym tego komputera lub w sieci.Upewnij sie, ze dysk jest wlasciwie wlozony i ze masz polaczeniez internetem lub siecia, a nastepnie sprobuj ponownie. Jesli nadal nie bedzie mozna zlokalozowac informacji, byc moze zostaly przeniesione w inne polozenie
Gonzi
Dodano
06.09.2005 15:39:34
Wpisz w start –> uruchom litere tej partycji i dwukropek, wciśnij OK i napisz na forum czy otworzył się explorer z tą partycją, czy wyskoczył jakiś komunikat (jaki??)
MetaVirus
Dodano
06.09.2005 15:29:07
Gonzi
Dodano:
06.09.2005 15:19:35
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1