Problem ze zniknieciem partycji
Mam 2 partycje na pierwszej mam windowsa a na drugiej mialem gry, programy itp dzis wlanczam kompa a tu nie ma drugiej partycji:/. jesli ktos wie jak ja odzyskac nie tracac tego co na niej bylo to prosze o pomoc.
Odpowiedzi: 5
oka mam dysk ale jest napisane ze musze go sformatowac zeby dzialal. Po sformatowaniu dam rade jakos odzyskac dane z tego dysku ?
Oka juz wiem mam program do odzyskiwania moze sie uda. wielkie dzieki za pomoc
Oka juz wiem mam program do odzyskiwania moze sie uda. wielkie dzieki za pomoc
Zajrzyj do zarządzania dyskami (jak to odpalić to helpie poczytaj) i obadaj co jest grane.
a zrobiłeś jak gusioo kaźe??
Pomoge ci troche bo nowy jesteś. Kliknij link podany przez gusia wpisz znik* partycj*, wybierz dział XP i zaznacz szukaj wszystkich słów i oczywiście przejrzyj wyniki
Pomoge ci troche bo nowy jesteś. Kliknij link podany przez gusia wpisz znik* partycj*, wybierz dział XP i zaznacz szukaj wszystkich słów i oczywiście przejrzyj wyniki
ERROR wyskoczylo cos takiego
e:\ odwołuje sie do lokalizacji, ktora jest niedostepna.MOze ona znajdowac sie na dysku twardym tego komputera lub w sieci.Upewnij sie, ze dysk jest wlasciwie wlozony i ze masz polaczeniez internetem lub siecia, a nastepnie sprobuj ponownie. Jesli nadal nie bedzie mozna zlokalozowac informacji, byc moze zostaly przeniesione w inne polozenie
e:\ odwołuje sie do lokalizacji, ktora jest niedostepna.MOze ona znajdowac sie na dysku twardym tego komputera lub w sieci.Upewnij sie, ze dysk jest wlasciwie wlozony i ze masz polaczeniez internetem lub siecia, a nastepnie sprobuj ponownie. Jesli nadal nie bedzie mozna zlokalozowac informacji, byc moze zostaly przeniesione w inne polozenie
Wpisz w start –> uruchom litere tej partycji i dwukropek, wciśnij OK i napisz na forum czy otworzył się explorer z tą partycją, czy wyskoczył jakiś komunikat (jaki??)
Strona 1 / 1