problem ze zmianą rozszerzenia

tak jak w temacie .Jak chce zmienić rozszerzenie np. z rar na zip to sie dopisuje do nazwy ,albo jak ściągałem wpis do rejestru i był bez rozszerzenia ,chciałem dopisać .reg ale dopisała się tylko nazwa a rozszerznie nie i musiałem brać poprzez otwórz za pomocą .I co z tym fantem zrobić ??

Odpowiedzi: 5

ok dzięki ,plus dla ciebie :D !
T–Time
Dodano
08.07.2005 09:56:28
Pokazywanie rozszerzeń to akurat za bardzo grzebac nie trzeba.
Opcje folderów >> Widok >> Ukryj rozszerzenia znanych typów plików, odznaczyć oczywiście.
Odkrywa nie wszystkie rozszerzenia, ale gdybyś chciał więcej to juz w rejestrze trzeba zmieniać.
Bobi
Dodano
08.07.2005 00:28:09
ja iwem o co ci chodzi i tyle powiem ze do zmiany tych roszerzeń korzystam z total comandera który wyświetla mi pełną nazwe pliku wraz z rozszerzeniem. W systemie nigdy si enie bawiłem aby pokazywał rozszerzenie wiec powiedziałem ci jak ja sobie z tym radze. Chcesz to sprawdź mój sposób, jeśli nie chcesz to pewnie zaraz ktoś powinien ci powiedziec jak da sie właczyćpokazywanie rozszerzeń.
adik154
Dodano
08.07.2005 00:20:46
no ale ja podałem przykład chodzi mi o samą zmiane rozszerzenia czemu nie moge (wcześniej mogłem)np. jak są pliki .nfo to zmienić samo rozszerzenie na txt no nie moge innaczej kapujesz ? Chcę zmieniać rozszerzenia bez uźycia źadnych programów :) doc ––– rtf bez uźycia worda :)
T–Time
Dodano
07.07.2005 23:59:27
ja uźywam do tego total comandera. tam masz pełną nazwe pliku np kompania.rar i zmieniasz np na kompania.zip.
adik154
Dodano
07.07.2005 23:47:41
T–Time
Dodano:
07.07.2005 23:43:46
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1