Problem ze strami do drukarki

Mam drukarke Epson stylus color 480 i dzisiaj rano wlozylem do niej nowe tusze lecz moj komp niechce mi ich wykryc :/ a ze strony www.epson.pl sciagnelem stery do mijej drukarki pod xp i mi wyswietliło ze niema jakieos podpisu cyfrowego czy cos takiego co mam w takiej sytuacj zrobic zeby mi wykrylo ze masz tusze ?

Odpowiedzi: 5

Stery pobierz do twojej drukarki do XP w wersji Angielskiej.

Kadridze kupiłeś napewno do twojego modelu drukarki.

Jak nić to serwis,moźe trzeba przekonserwować lub zresetować lub nowa.

Poczytaj.

http://druknet.pl/forum/?tid=14
JNJN
Dodano
08.01.2005 11:44:49
no wlasnie w tym jest problem ze niemamm strera pod XP na cd bo to bardzo stara drukarka. I juz probowalem znowu jakies stery sciagnac i tez mi wykazuje ze niemam tuszu :/
Mlodszy
Dodano
07.01.2005 20:51:55
no wlasnie w tym jest problem ze niemamm strera pod XP na cd bo to bardzo stara drukarka. I juz probowalem znowu jakies stery sciagnac i tez mi wykazuje ze niemam tuszu :/
Mlodszy
Dodano
Mlodszy
Dodano
Jak da rade zignoruj komunikat i instaluj dalej.

Drukarka sprawna USB czy LPT1,pracowała juź na XP.

Ster musi być dokładnie do twojego modelu,jak masz ster na CD do XP,uźyj jego deinstalatora i instaluj ponownie z CD.

Jak USB,wypnij ją odinstaluj wszystko co drukarka,szczególnie folder drukarek ma być czysty,restart kompa i instaluj ponownie.

Jak nić sprawdz drukarke na innym kompie moźe uszkodzona.

Poczytaj na Forum duźo o instalacji drukarek.
JNJN
Dodano
07.01.2005 15:44:41
Mlodszy
Dodano:
07.01.2005 13:27:17
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1