problem ze sterownikami do Geforce Ti
Mam problem ze sterownikami bo co wlacze komputer i juz wyslietla sie pulpit, nagle mi sie resetuje i jak juz sie wlaczy to wyskakuje BŁĄD ze przyczyna tego resetowania sa sterowniki karty, czasem mi sie resetuje co chwile,co mam zrobic?! :( wrrrrrrrrr
Odpowiedzi: 16
HEHEHE juz wszystko jest w porzo!! sciagnolem aktualizacje do sterownikow z "windows update" i teraz wszystoko gra jak tralala!!!
EL NINO ma rację. Wcale najnowsze detonatory dla Twojego konfigu nie muszą być najlepsze. Wiem bo sam mam taki konfig jak Twój i najlepiej karciocha lata na 29.42 albo 29.72 nie pamiętam w tej chwili. Insatalowałem te z serii 40.xx i 43.xx, noooo i zaczęły gierki ciąć itd.
No to moze popraw karte w slocie, popraw RAMy – docisnij. Odkurz wszystko w srodku.
No tak ale nie wiem co sie stalo bo mialem niedawno formata i przed formatem wszystko chodzilo narmalnie na 43.xx a teraz nawet na tym nie chodzi!! JAKIE TO JEST ZAKRECONE!!!
A jesli sie okaze, ze u Ciebie najlepiej pojda 28.xx to tez sie nie przejmuj. Dopasuj po prostu najlepsze dla Ciebie.
Sciag sobie 44.03 WQHL. Te sa clakiem OK
Dobre sa tez 40.72
Dobre sa tez 40.72
[quote="MarcinX"]http://www.nvision.pl/download.html?NVIDIA_Referencyjne
Tu są sterowniki.
Mnuuustwo :D
No wlasnie jest ich tam mnustwo to co mam wszystkie sciaganac i zainstalowac?!
Tu są sterowniki.
No wlasnie jest ich tam mnustwo to co mam wszystkie sciaganac i zainstalowac?!
OK!! DANKE!!
AHA jeszcze jedno Bog ci to wynagrodzi w dzieciach!! :P
następnym razem uźyj opcji "zmień", aby coś dopisać. To je bardzo proste............aligator...........
hehe wiem, nowy jestem ale juz wiem!!he he następnym razem zrób tak jak chcesz pofiglować he he ........znowu aligator.........i oby nie musiał znowu.......... :lol: :P :P
AHA jeszcze jedno Bog ci to wynagrodzi w dzieciach!! :P
następnym razem uźyj opcji "zmień", aby coś dopisać. To je bardzo proste............aligator...........
hehe wiem, nowy jestem ale juz wiem!!he he następnym razem zrób tak jak chcesz pofiglować he he ........znowu aligator.........i oby nie musiał znowu.......... :lol: :P :P
http://www.nvision.pl/download.html?NVIDIA_Referencyjne
Tu są sterowniki.
Pokombinuj najpierw z tymi WHQL.
Ostatnio instalowałem kumplowi na Gf3 stery 43.45 i śmigało.
Tu są sterowniki.
Pokombinuj najpierw z tymi WHQL.
Ostatnio instalowałem kumplowi na Gf3 stery 43.45 i śmigało.
No spoko to gdzie mam szukac i co zeby styklo?!
Nie styknie.
El Nino chodzi o to źe niektóre sterowniki gryzą się z niektórymi konfigami.
Trzeba szukać takich gdzie wszystko gra .
El Nino chodzi o to źe niektóre sterowniki gryzą się z niektórymi konfigami.
Trzeba szukać takich gdzie wszystko gra .
Mam Athlon XP 1600+, nVIDIA GeForce2 TI, 256 MB RAM, Windows XP PRO, styknie? :D
Co nie znaczy wcale, ze najodpowiedniejszy dla Twojego zestawu – grafa, plyta, RAM.–=MC=–:
... ale mam najnowszego detonatora ...
A wogule jaki masz model karty – dokladnie
No tak ale mam najnowszego detonatora 45.23 i mi sie resetuje!!
raz tak teź miałem bylo to spowodowane nieodopiwednimi sterownikami zainstalowalem najnowsze do moiej karty i bylo wszystko okej
Strona 1 / 1