Problem z zamknieciem XP

Czesc. Jestem tutaj po raz pierwszy i moze popelnie jakies bledy. Jesli beda napiszcie o tym smialo! A teraz do rzeczy. Mam problem z wylaczeniem xp–eka. Klikam na "uruchom ponownie" i pokazuje sie napis "trwa zamykanie systemu Windows XP" i na tym koniec! Musze restartowac recznie. Pomozcie mi prosze.

Odpowiedzi: 8

Gepard35, dlaczego trzy posty pod rząd o tym samym? Poza tym wszystko to zostało przeze mnie napisane w poście, do którego link podałem wyźej.
Amon–Ra
Dodano
20.08.2005 14:52:03
W rejestrze zmienić (dodać) wpis (regedit.exe):
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
"PowerdownAfterShutdown" = 1 (typ DWORD). Mozesz zmienić tez to miałem ten sam problem i u mnie zadziałało zamyka się od razu .
gepard35
Dodano
20.08.2005 14:34:18
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop i dla wartości WaitToKillAppTimeout przypisać 4000
W tym samym kluczu proponuję zmienić domyślne ustawienia wartości:
WaitToKillServiceTimeout z 10000 równieź na 4000.Albo
gepard35
Dodano
20.08.2005 14:30:56
Oczywiście ze mógłbym, o ile Ty pofatygujesz się i przeglądniesz kilka przykłądowych tematów na forum i zapoznasz się z jego funkcjami.
SLAY3R juź wspomniał, ja tylko powtórze, chcesz coś dodać do wcześnieszej wypowiedzi nie wysyłaj kolejnego posta pod rząd, a skorzystaj z funkcji Zmień pod przyciskiem z wiadomym napisem w rogu kaźdego swojego posta.
Forumową wyszukiwarke masz w ramce na górze strony pod linkiem Szukaj, wpisujesz słowa kluczowe które podałem, zaznaczasz "Szukaj wszystkich słów" i przeglądasz wyniki.
Odpowiedź padała nie raz.
Bobi
Dodano
20.08.2005 10:19:23
Bobi:
Rzeczywiście błędy są.
– nie uźywanie forumowej wyszukiwarki
– pisanie boldem
Co do pierwszego to wystarczy za słowo kluczowe wpisac "trwa zamykanie systemu" i zaznaczyć szukanie wszystkich słow.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Dzieki za porady, ale czy moglbys napisac to jezykiem bardziej prostym?
Nara

Uźywaj przycisku
SLAY3R
Kulik
Dodano
20.08.2005 03:04:12
Dzieki za porady, ale czy moglbys napisac to jezykiem bardziej prostym?
Nara
Kulik
Dodano
20.08.2005 03:01:47
Kulik:
Czesc. Jestem tutaj po raz pierwszy i moze popelnie jakies bledy

Pierwszym było uźycie pogrubionej czcionki :wink:.

Przeczytaj ten :arrow: post. Skorzystaj teź z forumowej wyszukiwarki (słowa zamykanie, powolne itp.).
Amon–Ra
Dodano
19.08.2005 20:18:30
Rzeczywiście błędy są.
– nie uźywanie forumowej wyszukiwarki
– pisanie boldem
Co do pierwszego to wystarczy za słowo kluczowe wpisac "trwa zamykanie systemu" i zaznaczyć szukanie wszystkich słow.
Bobi
Dodano
19.08.2005 20:17:58
Kulik
Dodano:
19.08.2005 20:07:11
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1