Problem z zamknieciem XP
Czesc. Jestem tutaj po raz pierwszy i moze popelnie jakies bledy. Jesli beda napiszcie o tym smialo! A teraz do rzeczy. Mam problem z wylaczeniem xp–eka. Klikam na "uruchom ponownie" i pokazuje sie napis "trwa zamykanie systemu Windows XP" i na tym koniec! Musze restartowac recznie. Pomozcie mi prosze.
Odpowiedzi: 8
Gepard35, dlaczego trzy posty pod rząd o tym samym? Poza tym wszystko to zostało przeze mnie napisane w poście, do którego link podałem wyźej.
W rejestrze zmienić (dodać) wpis (regedit.exe):
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
"PowerdownAfterShutdown" = 1 (typ DWORD). Mozesz zmienić tez to miałem ten sam problem i u mnie zadziałało zamyka się od razu .
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
"PowerdownAfterShutdown" = 1 (typ DWORD). Mozesz zmienić tez to miałem ten sam problem i u mnie zadziałało zamyka się od razu .
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop i dla wartości WaitToKillAppTimeout przypisać 4000
W tym samym kluczu proponuję zmienić domyślne ustawienia wartości:
WaitToKillServiceTimeout z 10000 równieź na 4000.Albo
W tym samym kluczu proponuję zmienić domyślne ustawienia wartości:
WaitToKillServiceTimeout z 10000 równieź na 4000.Albo
Oczywiście ze mógłbym, o ile Ty pofatygujesz się i przeglądniesz kilka przykłądowych tematów na forum i zapoznasz się z jego funkcjami.
SLAY3R juź wspomniał, ja tylko powtórze, chcesz coś dodać do wcześnieszej wypowiedzi nie wysyłaj kolejnego posta pod rząd, a skorzystaj z funkcji Zmień pod przyciskiem z wiadomym napisem w rogu kaźdego swojego posta.
Forumową wyszukiwarke masz w ramce na górze strony pod linkiem
Szukaj, wpisujesz słowa kluczowe które podałem, zaznaczasz "Szukaj wszystkich słów" i przeglądasz wyniki.
Odpowiedź padała nie raz.
SLAY3R juź wspomniał, ja tylko powtórze, chcesz coś dodać do wcześnieszej wypowiedzi nie wysyłaj kolejnego posta pod rząd, a skorzystaj z funkcji Zmień pod przyciskiem z wiadomym napisem w rogu kaźdego swojego posta.
Forumową wyszukiwarke masz w ramce na górze strony pod linkiem

Odpowiedź padała nie raz.
Bobi:
Rzeczywiście błędy są.
– nie uźywanie forumowej wyszukiwarki
– pisanie boldem
Co do pierwszego to wystarczy za słowo kluczowe wpisac "trwa zamykanie systemu" i zaznaczyć szukanie wszystkich słow.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Dzieki za porady, ale czy moglbys napisac to jezykiem bardziej prostym?
Nara
Uźywaj przycisku

SLAY3R
Dzieki za porady, ale czy moglbys napisac to jezykiem bardziej prostym?
Nara
Nara
Kulik:
Czesc. Jestem tutaj po raz pierwszy i moze popelnie jakies bledy
Pierwszym było uźycie pogrubionej czcionki :wink:.
Przeczytaj ten :arrow: post. Skorzystaj teź z forumowej wyszukiwarki (słowa zamykanie, powolne itp.).
Rzeczywiście błędy są.
– pisanie boldem
Co do pierwszego to wystarczy za słowo kluczowe wpisac "trwa zamykanie systemu" i zaznaczyć szukanie wszystkich słow.
– pisanie boldem
Strona 1 / 1