problem z Zalogowaniem sie

Witam mam pewien problem a nie chce obejść sie re instalacja systemu ,mianowicie podczas zamykania systemu wyłączyli mi na moment prąd przez co najprawdopodobniej profil użytkownika został uszkodzony system nie chciał sie w ogóle załadować wiec skorzystałem z konsoli odzyskiwania i narzędzia CHKDSK z parametrem R po tym zabiegu owszem win sie odpalił ale ku mojemu zdziwieniu zażądał nazwy użytkownika i hasła ,niestety po wpisaniu odpowiednich danych widzę napis logowanie przez jakieś 2s żeby potem ujrzeć trwa wylogowywanie i nie ma znaczenia w jakim trybie sie znajduje ,wszędzie jest to samo przez co nie mogę sie dostać do systemu ,jeśli ktoś wie jak temu zaradzić proszę o pomoc bo mi powoli kończą sie pomysły

Odpowiedzi: 2

Niestety tej metody też już próbowałem do tego znów system nie może sie załadować w pewnym momencie dysk przestaje pracować i koniec widzę czarny ekran
QBOSS
Dodano
24.02.2008 22:57:17
Spróbuj -> [url=http://forum.centrumxp.pl/default.aspx?g=posts&t=108100]Problem z logowaniem do systemu – automatyczne wylogowanie[/url]
wojtt
Dodano
24.02.2008 21:02:31
QBOSS
Dodano:
24.02.2008 03:24:26
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1