Problem z załączeniem monitora

kiedy włączam monitor a potem komputer to monitor się nie załącza dopiero jak włączę prawie jednocześnie monitor i komputer albo najpierw monitor i po 5 min komputer to zadziała i tak jest od początku kiedy kupiłem sprzęt a ten co mi go składał jest niedostępny. monitor to LG 700s
Proszę o radę

Odpowiedzi: 2

Markus:
kiedy włączam monitor a potem komputer to monitor się nie załącza dopiero jak włączę prawie jednocześnie monitor i komputer albo najpierw monitor i po 5 min komputer to zadziała i tak jest od początku kiedy kupiłem sprzęt a ten co mi go składał jest niedostępny. monitor to LG 700s
Proszę o radę
a moze zostaw monitor na czuwaniu i odpal kompa , sam powinien wystartowac. No chyba ze monitor kaput zasilacz.
sati0
Dodano
19.07.2003 05:10:59
Pewnie Cię koleś wyrolował i się teraz ukrywa :P .. a tak na powaźnie moim zdaniem moźe to mieć związek z zasilaniem. Moźe zasilacz nie jest przystosowany do takiego obciąźenia. Ale nie będę się upierał. Prawdopodobne jest takźe to, źe kontakt w pokoju w którym trzymasz komputer moźe być wadliwe i nie jest przystosowane do takiego napięcia. Ale trzeba przyznać, źe bardzo ciekawe i złoźone zagadnienie. Mam nadzieję, źe chociaź troszeczkę Ci pomogłem.
NetManek
Dodano
14.07.2003 23:48:54
Markus
Dodano:
14.07.2003 23:20:57
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1