problem z zainstalowaniem xp
Proszę o pomoc
Poszukuję płyty startowej do windowsa XP prof
Mam windowsa XP professional nie bootowalnego i laptopa bez stacji dyskietek (tylko CD), więc nie wchodzi w grę robienie dyskietek startowych.
Laptop jest niestety "only XP" i nie mogę zainstalować innego systemu.
Wiem źe coś takiego jak płyta startowa do XP istnieje poniewaź w zeszłym roku ściągałem ją z internetu i uruchomiłem kompa, tylko źe teraz szlag trafił dysk w laptopie i gdzieś mi się zapodziała ta płytka startowa.
Proszę tylko nie pisać źe na forum jest instrukcja jak sobie zrobić taką płytke poniewaź po przeczytaniu tej instrukcji i tak nic z niej nie wiem.
Jeśli ktoś mógłby mi dać namiary skąd ściągnąć gotową płytkę startową będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam wszystkich
sp
Poszukuję płyty startowej do windowsa XP prof
Mam windowsa XP professional nie bootowalnego i laptopa bez stacji dyskietek (tylko CD), więc nie wchodzi w grę robienie dyskietek startowych.
Laptop jest niestety "only XP" i nie mogę zainstalować innego systemu.
Wiem źe coś takiego jak płyta startowa do XP istnieje poniewaź w zeszłym roku ściągałem ją z internetu i uruchomiłem kompa, tylko źe teraz szlag trafił dysk w laptopie i gdzieś mi się zapodziała ta płytka startowa.
Proszę tylko nie pisać źe na forum jest instrukcja jak sobie zrobić taką płytke poniewaź po przeczytaniu tej instrukcji i tak nic z niej nie wiem.
Jeśli ktoś mógłby mi dać namiary skąd ściągnąć gotową płytkę startową będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam wszystkich
sp
Odpowiedzi: 2
www.infojama.pl tutaj masz krok po kroku jak masz to zrobić ja dostosowałem się do tego artykułu i zrobiłem bez problemu wystarczy troszke poszperać w necie a znajdziesz rozwiązanie a co do namiarów o obraz CD w jakim kolwiek formacie i wypalenie go na CD to czyste piractwo i nikt ci niepowie co i gdzie jedynie jak chcesz to pozycz od kumpla i zainstaluj sobie ;)
skoro instrukcja nie pomaga to zostaje jedna rada: trzeba przywitać się w sklepie ze sprzedawcą i on za odpowiednią cene wyda botowanego XP :D :D :D
Strona 1 / 1