problem z zainstalowaniem xp

Proszę o pomoc

Poszukuję płyty startowej do windowsa XP prof

Mam windowsa XP professional nie bootowalnego i laptopa bez stacji dyskietek (tylko CD), więc nie wchodzi w grę robienie dyskietek startowych.
Laptop jest niestety "only XP" i nie mogę zainstalować innego systemu.

Wiem źe coś takiego jak płyta startowa do XP istnieje poniewaź w zeszłym roku ściągałem ją z internetu i uruchomiłem kompa, tylko źe teraz szlag trafił dysk w laptopie i gdzieś mi się zapodziała ta płytka startowa.

Proszę tylko nie pisać źe na forum jest instrukcja jak sobie zrobić taką płytke poniewaź po przeczytaniu tej instrukcji i tak nic z niej nie wiem.
Jeśli ktoś mógłby mi dać namiary skąd ściągnąć gotową płytkę startową będę bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam wszystkich
sp

Odpowiedzi: 2

www.infojama.pl tutaj masz krok po kroku jak masz to zrobić ja dostosowałem się do tego artykułu i zrobiłem bez problemu wystarczy troszke poszperać w necie a znajdziesz rozwiązanie a co do namiarów o obraz CD w jakim kolwiek formacie i wypalenie go na CD to czyste piractwo i nikt ci niepowie co i gdzie jedynie jak chcesz to pozycz od kumpla i zainstaluj sobie ;)
Darkman
Dodano
11.07.2005 17:52:01
skoro instrukcja nie pomaga to zostaje jedna rada: trzeba przywitać się w sklepie ze sprzedawcą i on za odpowiednią cene wyda botowanego XP :D :D :D
Mateuszpi
Dodano
11.07.2005 17:48:00
spps
Dodano:
11.07.2005 17:26:18
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1