Problem z zainstalowaniem SP3
Nie mogę zainstalowac SP3 pojawia sie komunikat Podstawowy plik systemu[jądro] używany do uruchamiania tego komputera nie jest plikiem systemu Microsoft Windows dodatek Service Pack nie zostanie zainstalowany mam system windows xp profesional z sp2o co chodz co zrobić żeby zainstalować proszę o fachową radę
Odpowiedzi: 6
nic mi nie zaslania tylko nie moglem zainstalowac nie chciał się otworzyć kiedy zacząl instalacje to jak pisałem po kilkunastu minutach pojawil się ten komunikat i instalacja została cofnięta i to wszystko
Jak to szło? A, już wiem - "daj szansę - zasiej".
Czy Tobie się, rambo, zdaje że mięśnie wystarczą do kariery w swiecie IT ?
Otoóż własnie, że nie. Trzeba jeszcze używać i innych składowych anatomicznych.
Zaraz bowiem wyjdzie, że ot jakiś "post viściany" sprzęt, a w dodatku zarobaczony do imentu. Przyczyn błędów może być wiele. można nawet przyjąć, że nie bez powodu MS SP3 wycofał licząc sie z róznymi sytuacjami, ale jeżeli już chcesz szukać pomocy to przedstawiaj opis cąłościowo, a nie wylko to co Twoim zdaniem(?) jest uwagi warte.
Jak takie całościowe przedstawienie wyglada jest podane na forum.
zrobilem jak pisalo i zaczołem instalowac po kilkunastu minutach pojawił sie komunikat Runtine error 203 al 636E3EFS i że instalacja zostanie cofnięta
chyba na wss.pl, bo to po googlowaniu wyszlo no i oczywiście rabin się w tamtym temacie poradził
wiem, że chcecie ludzi na uczyć googlować bo faktycznie on nawet tego komunikatu nie wpisał w google, ale dam mu link bo rambo
http://wss.pl/frmThread.aspx?tid=51021
co to znaczy wss
Na wss masz jakąś wskazówkę.
Strona 1 / 1