problem z xp
mam windowsa xp i problem taki. Nie moge w nic grać, ekran mruga mam najnowsze sterowniki i nic, te z płyty teź nic nie dały moźe dlatego źe mam coś z portem gier moja karta gaficzna GeForce 5200FX, scren poniźej:

Odpowiedzi: 10
ale ja juź nie mam dwóch portó gier na liście. Tylko nie moge w nic grać bo ten ekran miga i sie ściemnia jak miałem Geforce 440MX to na xp wszystko było dobrze
EL NINO:
Co maja dwie karty wspolnego z konfliktami ?
Uzywam rownoczesnie dwoch kart dzwiekowych – zintegrowanej i Live a zadnych konfliktow nie mam. Pech ?
I tez masz dwa porty gier na liście ?
coś mi się widzi, źe to nie tyle dwie karty – masz rację EL NINO – ile jakiś zonk przy instalacji wystąpił.
Pewnie wyrźnąc wszystko by trzeba w jakim awaryjnym i poprosić o ponowne wykrycie.
Co maja dwie karty wspolnego z konfliktami ?
Uzywam rownoczesnie dwoch kart dzwiekowych – zintegrowanej i Live a zadnych konfliktow nie mam. Pech ?
nie wiem czy sie myle ale masz dwie karty dzwiekowe jedna jest zintegrowana z płyta główna a druga jest podłacza do slotu PCI, i dla tego masz konflikt sprzętowy, wyłącz zintegrowana karte w BIOSIE
no to tak nie ma juź problemu z tym portem gier bo go wyłączyłem w biosie i jest ten prawidłowy ale jak włączam np: vice city to ekran mruga i robi sie ciemny
Trochę za mało danych o problemie.
Podaj więcej danych o problemie.
Spróbuj uruchomić w trybie zgodności.
Podaj więcej danych o problemie.
Spróbuj uruchomić w trybie zgodności.
te omegi nic nie dały dalej nie działa
mozesz cosik wiecej powiedziec o omegach
oj z tymi omegami to bym uwaźał.bylo o nich pare postów.
zainstaluj z tad sterownika,moj kolega mial to samo i on mu pomogl http://www.omegadrivers.net/
Strona 1 / 1