Problem z XP

Hej.
Mam problem z instalacja systemu windows XP.
Po instalacji w czasie pierwszego uruchamiania systemu pasek postepu przelatuje 2 razy i zatrzymuje sie..... i koniec.
System uruchamia sie normalnie w trybie awaryjnym.
Dzieje sie tak podczas kazdorazowej instalacji systemu.
Wczesniej tez pojaił sie problem zatrzymywania sie systemu. Po kilku minutach od uruchomienia ststem zatrzymywał sie i jedynym wyjsciem był reset.

Bede wdzieczny za odpowiedz.

Odpowiedzi: 4

Łebkowy on jest i to mocno – a w dodatku moźe być jaki weak, a nie bad i wyjdzie dopiero gdy plik jakowyś na taki sektor trafi.
Moźna ew. – zabyłem poprzednio – odpalić w trybie rejestrowania – moźe coś z tego da się wyczytać.
Jakoś mnie to zasilanie nie przekonuje, bo powinien albo wcześniej, albo dopiero przy sterownikach w systemie się wywalać,ale.......
Rebe
Dodano
03.05.2005 12:33:32
Rebe:

A ja bym na początek dysk sprawdził, bo coś mi to na jakiś błąd na partycji wygląda.

A instalator nie sprawdza dysku podczas instalacji ?? Czy sprawdza tylko "po łebkach" ??
Żółty
Dodano
03.05.2005 11:37:06
Żółty:
Sugerowałbym zostawienie w komputerze tylko urządzeń niezbędnych (resztę odłącz/wyłącz).

A ja bym na początek dysk sprawdził, bo coś mi to na jakiś błąd na partycji wygląda.
Ew. zamiast sprawdzania zdjąć partycje, załoźyć je raz jeszcze i dopiero sformatować i zainstalować system – operacje z poziomu instalatora.
Rebe
Dodano
03.05.2005 10:29:04
Sugerowałbym zostawienie w komputerze tylko urządzeń niezbędnych (resztę odłącz/wyłącz).
Żółty
Dodano
03.05.2005 01:18:38
kbula
Dodano:
03.05.2005 00:58:32
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1