Problem z XP

Pisze juź drugi post na ten temat
Formatowałem dysk juź trzy razy:
Instalacja –> Aktualizacja
i nie moge wejśc na strone microsoft.com;/poland/ itd. Nie dziala Search MSN, i nie dziala Windows Update. Przed instalacją aktualizacji było ok, coś się dzieje później.... :(:(:( Bardzo proszę o pomoc.
~~

Odpowiedzi: 3

Musialbys posprawdzac to o czym napisalem wyzej – kontrolki i jave. Byc moze ktoras z poprawek ustawila ich blokade. Na odleglosc bardzo trudno powiedziec: "odznacz to czy tamto". Sam musisz pogrzebac w Opcjach internetowych, byc moze w zaporze.
EL NINO
Dodano
10.07.2005 01:19:04
To znaczy jest róźnie.
Teraz akurat wchodzi mi bez problemu na witryne
microsoft.com;/poland/ nie mogę natomiast szukać w search.msn.com i pobierać plików z download.microsoft.com. Microsoft Update dziala.

Dziwnie poniewaź: zainstalowalem system i na sucho bez niczego wszedlem na te strony – wchozilo bez problemu, potem zainstalowalem SP2 – nie moglem szukac w search.msn.com, potem zainstalowalem poprawki z MU (razem 22) i wlasnie nie moge pobrac tych plików ale na stronę mogę wejść. Problem dotyczy samych tylko >http://microsoft.com/ bo np. na microsoft.com/windows juź mogę wejść bez problemu... na tym to polega......
StresM
Dodano
09.07.2005 01:38:41
Dzieje sie tak zaraz po zainstalowaniu systemu ? Bez instalacji zadnych dodatkowych programow ? Java ? Kontrolki activeX ?
EL NINO
Dodano
08.07.2005 22:30:46
StresM
Dodano:
08.07.2005 15:41:53
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1