Problem z XP i stroną Update.
Witam.
Kupiłem sobie nowy komputer z proc. AMD 2400, po zainstalowaniu Win.XP wszystko chodzi pięknie, natomiast przy łączeniu się z internetem wszystko się zamula. W menedźerze zadań uźycie proc. wynosi około 5–15% więc nie w tym chyba problem.
Instalowałem dziś go juź kilka razy i cały czas tak samo. Przy wchodzeniu na stonkę win.update, strona praktycznie nie wchodzi i nie mogę pobrać źadnych aktualizacji ani SP. Wcześniej na 533 XPek działał mi bez problemów.
Dodatkowo napiszę, źe mam wyłączony stan oczekiwania ( nie wiem, moźe tu jest problem ).
Proszę o radę co jest z nim nie tak. Dodam, źe nr. seryjny mam zamieniony.
Dzięki i pozdr.
Tomek
edit. instalacja łaty Sassera ani Blastera równieź nic nie daje !
Kupiłem sobie nowy komputer z proc. AMD 2400, po zainstalowaniu Win.XP wszystko chodzi pięknie, natomiast przy łączeniu się z internetem wszystko się zamula. W menedźerze zadań uźycie proc. wynosi około 5–15% więc nie w tym chyba problem.
Instalowałem dziś go juź kilka razy i cały czas tak samo. Przy wchodzeniu na stonkę win.update, strona praktycznie nie wchodzi i nie mogę pobrać źadnych aktualizacji ani SP. Wcześniej na 533 XPek działał mi bez problemów.
Dodatkowo napiszę, źe mam wyłączony stan oczekiwania ( nie wiem, moźe tu jest problem ).
Proszę o radę co jest z nim nie tak. Dodam, źe nr. seryjny mam zamieniony.
Dzięki i pozdr.
Tomek
edit. instalacja łaty Sassera ani Blastera równieź nic nie daje !
Odpowiedzi: 2
Dzięki za odpowiedź.
Mam zainstalowanego MKSa 2005 i sprawdzałem ad–aware.
Do działu bezpieczeństwa przesyłam log, proszę w miarę moźliwości o sprawdzenie.
Pozdr.
Tomek
Mam zainstalowanego MKSa 2005 i sprawdzałem ad–aware.
Do działu bezpieczeństwa przesyłam log, proszę w miarę moźliwości o sprawdzenie.
Pozdr.
Tomek
Moze łaty na Blastery, Sassery masz zainstalowane ale moze masz jakis iny syf na kompie ?? Od tego trzeba by zaczac.
Udaj sie do działu bezpiecenstwo i obejrzyj pierwszy temat od gory
Nastepnie wklej do tego teamtu log do sprawdzenia.
Jakiegos antywirusa masz ??
Udaj sie do działu bezpiecenstwo i obejrzyj pierwszy temat od gory
Nastepnie wklej do tego teamtu log do sprawdzenia.
Jakiegos antywirusa masz ??
Strona 1 / 1